xtandit managed print services

Managed Print Services

Xtandit Managed Print Services maakt deel uit van de met awards bekroonde Xtandit Managed Services. Managed Print Services (MPS) neemt alle zorgen over het printerpark uit handen, ongeacht het merk. Zowel nationaal als internationaal. We optimaliseren je printprocessen en zorgen dat je over de meest efficiënte en rendabele oplossing kunt beschikken. Jij hebt er dan geen omkijken meer naar. In veel gevallen wordt hiermee tot maar liefst 30% aan kosten bespaard. Managed Print Services is aantrekkelijk voor zowel kleine als grote organisaties.

Voor internationale klanten is er International Managed Print services.

Ga naar International MPS

Herken jij deze frustraties?

Bekijk hier kort onze animatie
XMS animatie video

Proactieve service met Managed Print Services

Onze ervaren helpdesk medewerkers monitoren proactief de printers, multifunctionals en printer software oplossingen bij onze klanten. Daarmee wordt het onderhoud van printers voor jou een fluitje van een cent. Desgewenst nemen onze medewerkers de nodige stappen om optimale beschikbaarheid te garanderen. Onze managed services specialisten beschikken over tools waarmee zij op afstand met je mee kunnen kijken en zelfs de bedieningspanelen van multifunctionals kunnen overnemen. In 35% van de storingen lossen onze helpdesk medewerkers deze telefonisch op. In de overige 65% van de escalaties zorgen zij voor een engineer on-site, die gemiddeld binnen 4 kantooruren ter plekke is. In 88,2% van de bezoeken is de storing direct oplost. Onze totale Managed Services fleet scoort daarom een beschikbaarheid van boven de 99%.

Wat is Xtandit Managed Print Services?

Bekijk de video
xtandit managed print services video

Rapportages

Op gezette tijden ontvang je heldere rapportages over de prestaties van je printers en multifuntionals. Daarbij heb je één aanspreekpunt bij Xtandit; een medewerker die precies weet hoe jouw printerpark hoort te functioneren. Hij of zij zit er als het ware bovenop. Van tijd tot tijd wordt de gang van zaken met jou besproken en waar nodig aangepast. Via onze CRM applicatie heeft iedere Xtandit medewerker een 360 graden blik op jouw situatie.

Optimaliseer met Xtandit Managed Print Services

Geef het beheer van je printpark uit handen en haal het maximale uit je printers en multifunctionals. Wij komen graag langs om je printomgeving te inventariseren en er advies over te geven.

Wij kijken altijd eerst naar de aanwezige printers en multifunctionals en hoe die beter kunnen presteren. Soms blijkt dat er zelfs minder printers nodig zijn.

Bekijk hier onze assessment mogelijkheden

Met Managed Print Services versimpel je daarnaast het supportproces rond je printerpark. Door onze de proactieve service kun jij zorgeloos printen én flinke besparing realiseren.

Xtandit & Xerox, the best of both worlds

Xtandit en Xerox hebben samen de krachten gebundeld voor Managed Print Services. Hierdoor krijg jij de wereldwijd best bekroonde MPS-dienstverlening, processen en tools van Xerox (volgens Gartner, Quocirca & IDC) gecombineerd met de persoonlijke en zeer ervaren Customer Service Desk van Xtandit. Deze bewaakt het proces, signaleert problemen en kansen proactief en zorgt voor adequate opvolging.

Managed Print Services printer onderhoud CSD

Onze MPS onderscheidingen

De Xtandit Managed Services dienstverlening is bekroond met de volgende awards:

 • Xerox MPS Partner of the year award 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015
 • MPSA awards voor best Regional MPS provider & best worldwide independent MPS provider in 2013, 2016 en 2018
 • Specialized Reseller of the Year Award 2015 van Channelweb.

Xtandit is lid van de Xerox European MPS Council, International Managed Print Services Association en Photizo MPS leaderindex. Xtandit is de enige Xerox partner in Nederland met de platinum partner status.

Managed Print Services checklist

Wij begrijpen dat je meerdere leveranciers met elkaar wilt vergelijken om de beste keuze te maken. Iedere aanbieder claimt echter hetzelfde na te streven: je printerpark proactief beheren en met je meedenken in kosten- en tijdbesparing. Hoe kom je er achter welke aanbieder het beste past bij de specifieke doelstellingen van jouw organisatie?

Download de checklist
checklist managed print services

De tien voordelen van Xtandit Managed Print Services

 1. Alle processen in eigen beheer
 2. Assessment mogelijkheden en tools
 3. Projectmatige aanpak
 4. Merkonafhankelijk beheer voor al uw printers en multifunctionals
 5. Internationale Customer Service Desk
 6. Rapportages op periodieke basis
 7. Ons netwerk van samenwerkende partners
 8. Flexibiliteit in contractafspraken
 9. Accountmanagement door uw Customer Relations Manager
 10. Proactief beheer op basis van een helder Service Level Agreement

Meer weten over Xtandit Managed Print Services?

Onze experts staan voor je klaar. Vraag hier je offerte aan en kom erachter wat MPS voor jouw organisatie kan betekenen.

Offerte aanvragen
expert xms