Single Touch Scan ConnectKey Xtandit

Zakelijke printers

All-in-one printers, multifunctionals

Wat is een multifunctional?

Met een multifunctionele printer kun je niet alleen printen, maar ook bijvoorbeeld scannen, kopiëren, e-mailen en faxen. Een multifunctional helpt kosten te besparen. Heb je nu bijvoorbeeld een losse scanner, een kopieerapparaat en een fax staan? Bij een multifunctionele printer zijn al deze apparaten in één machine verwerkt. Dat betekent dat je maar één apparaat hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Je hebt maar één leverancier nodig, en het bespaart ook nog eens flink veel ruimte.

Iedere situatie vraagt om een andere multifunctionele printer

Welke multifunctional je nodig hebt, verschilt per situatie. Zo zijn er A4 multifunctionals (A4 is dan het grootste te printen formaat) en A3 multifunctionals, waarbij A3 het grootst mogelijke formaat is. De types in ons aanbod verschillen bijvoorbeeld op het gebied van beschikbare opties, papiercapaciteit, snelheid en kleur.

Geen mij advies     Bekijk ons aanbod

ConnectKey

De zakelijke multifunctionals van Xerox zijn standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees hier meer over ConnectKey
Touchscreen en personaliseren

Waarom een multifunctional kopen via Xtandit?

Persoonlijkheid en betrokkenheid staat bij ons voorop, de wensen van jouw organisatie komen op de eerste plaats. Met ons brede productportfolio kunnen we altijd een product vinden dat aansluit bij dat wat jij nodig hebt op kantoor. Je kunt ons vertrouwen, we hebben vele jaren kennis en ervaring en bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Onze mensen staan voor jou klaar

Een printer, of een bepaalde software oplossing, doet alleen wonderen als de mensen er goed en gemakkelijk mee kunnen werken. Wij geloven erin dat het daarbij helpt als je de nodige dosis enthousiasme kunt overdragen over de vernieuwde werkwijze of situatie binnen jouw organisatie.

Maak kennis met al onze enthousiastelingen
expert high end