Xerox VersaLink en AltaLink serie

Xerox VersaLink en AltaLink serie

Slecht werkende touchscreens, tijdvretende printopdrachten, risico’s op het gebied van dataveiligheid en inefficiënte printprocessen. Met de nieuwe generatie printers van Xerox, de VersaLink en de AltaLink serie, zijn deze irritaties voorgoed verleden tijd. Als ware werkplekassistenten zijn deze gloednieuwe, slimme apparaten er klaar voor om jouw werkleven eenvoudiger te maken.

Uitleg Altalink & Versalink
VersaLink C405 daar kun je op rekenen Xtandit

Waarom deze nieuwe generatie printers? Xerox legt uit….

Yves & Introduction
Xerox VersaLink AltaLink

VersaLink serie

AltaLink serie

Meer dan gewone printers….

De machines uit de VersaLink en AltaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare werkplekassistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink en AltaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink of AltaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox VersaLink AltaLink

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printers en multifunctionele printers zijn standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

Download brochure

Service, Smart en Security

De VersaLink en AltaLink printers zijn zo ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker én leuker maken. De ontwikkeling van deze nieuwe revolutionaire printers berust op drie belangrijke pijlers: Service, Smart en Security.

Service

Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

Smart

Slimme, verbonden printers zijn de printers van de toekomst. Het gaat niet langer alleen om het maken van prints, maar om werkprocessen beter en sneller in te richten.

Security

De ConnectKey technologie zorgt voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit. 

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen. Ook de Service en Support App kan je extra informatie geven over de status van bestelde verbruiksartikelen en storingen.

Welke VersaLink past bij jou?

Zoek je een VersaLink machine om alleen mee te printen in zwartwit? Kijk dan eens bij de Xerox VersaLink B400 laserprinter. Zoek je juist een kleurenprinter? Dan past de VersaLink C400 wellicht goed bij jouw organisatie. Wil je liever een multifunctionele kleurenprinter? Kijk dan eens bij de C405.

Bekijk de VersaLink C405
Versalink C400 Xtandit

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
expert xms