Xerox AltaLink C8130 multifunctionele kleurenprinter

Maak kennis met de ideale werkplek assistent van veelgevraagde teams. Deze multifunctionele A3 kleurenprinter helpt je met meer dan enkel printen. Je kunt documentworkflows automatiseren en naadloos integreren met business applicaties. Beschermd door uitgebreide beveiligingsfuncties, helpen deze workplace assistents om tijd vrij te maken voor zaken die echt belangrijk zijn.

Download brochure
Xerox AltaLink C8130 multifunctionele kleurenprinter

Ervaar de balans tussen eenvoud en efficiëntie. Een verminderd aantal stappen door single sign on. De AltaLink serie integreert gemakkelijk met applicaties en maakt het uitvoeren van taken met één druk op het scherm mogelijk. 

Voor elke situatie wat wils

Mobiliteitsfuncties, zoals Wi-Fi Direct (optioneel), maken het voor werknemers gemakkelijk om vanaf hun mobiele apparaten af ​​te drukken en toegang te krijgen tot de geavanceerde AltaLink-mogelijkheden zoals Xerox® @PrintByXerox App, Google Cloud Print ™, Xerox® Print Service Plug-in voor Android ™ of AirPrint®. 

Overbrug de fysieke en digitale wereld met apps en geavanceerde scanmogelijkheden, waarmee je in een handomdraai informatie kunt digitaliseren, routeren en verwerken. Automatiseer handmatige taken met directe integreaties naar Salesforce, OneDrive, Navision en nog veel meer. Met deze AltaLink bespaar je tijd en reduceer je de kans op handmatige fouten.

Vraag direct jouw offerte aan

Functies van de Xerox AltaLink C8130

De Xerox AltaLink C8130 is de opvolger van de Xerox AltaLink C8000 serie. Met standaard ingebouwde Xerox Connectkey technologie beschik je over de volgende functies:

Intuïtieve gebruikerservaring

Geniet van een tabletachtige ervaring dankzij het touchscreen, wat eenvoudig te personaliseren is met eenvoudige workflows en functies.

Geschikt voor een cloud first strategy

Wees mobieler met in de cloud gehoste services en directe connectiviteit met cloud- en mobiele apparaten, rechtstreeks vanuit het gebruikers-touchscreen.

Uitgebreide beveiliging

Voorkom ongeautoriseerde toegang, detecteer bedreigingen en bescherm gegevens en documenten met ingebouwde uitgebreide beveiligingsfuncties.

Maakt Intelligent Workplace Services mogelijk

Naadloze integratie met Xerox Intelligent Workplace Services zorgt voor een hoger niveau van efficiëntie op de werkplek, productiviteit én beveiliging van medewerkers.

Opening tot nieuwe mogelijkheden

Transformeer de manier waarop je werkt met de apps in de Xerox App Gallery.

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator Service app, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen.

Ontdek Xerox apps
support_assistant_app._xerox_xtandit

Specificaties van de Xerox AltaLink C8130

Functionaliteit
  • Printen, kopiëren, scannen en e-mailen
Afdrukvolume
  • Tot 90.000 pagina’s per maand
Printsnelheid (kleur/ zwart-wit)
  • Tot 30 ppm/30 ppm
Resolutie
  • Printen: Tot 1200 x 2400 dpi
  • Kopiëren: tot 600 x 600 dpi
Mediaformaten
  • 76 x 127 mm tot 320 x 1,320 mm
Connectiviteit/b>
  • 10/100/1000Base-T Ethernet, High-Speed USB 2.0 direct print, WiFi/WiFi Direct met optioneel Xerox® Dual Band Wireless Kit, NFC, Bluetooth (iBeacon)

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
onze Xtandit experts staan klaar