Workflowsoftware

Trends en oplossingen

De digitale transformatie is in volle gang en er zijn steeds meer mogelijkheden om onze werkomgeving ‘high tech’ te maken. Deze nieuwe technologieën maken het mogelijk om businessprocessen steeds verder te automatiseren.

Ben je benieuwd naar de trends in workflowautomatisering? Wil je meer weten over de verschillende oplossingen die op de markt zijn?

In het e-book vind je informatie over:

  • Recente ontwikkelingen op het gebied van workflowautomatisering
  • AI en robotics
  • Verschillende soorten workflowoplossingen

Download 't E-book

Xtandit gebruikt de contactgegevens die je verstrekt om je te informeren over het onderwerp workflowautomatisering. Geen interesse in onze communicatie? Schrijf je dan eenvoudig op elk moment uit. Op www.xtandit.nl/privacyverklaring lees je ook precies waar we jouw gegevens voor gebruiken, wat je rechten zijn en wat wij doen om jouw privacy te beschermen.

Voor wie?

Het e-book Workflowsoftware - Trends en oplossingen is interessant voor jou als je meer wilt weten over de trends in workflowautomatisering. Wil je weten welke technologieën kunnen helpen om businessprocessen te automatiseren? Of wil je meer weten over de werking van verschillende oplossingen? Je leest het allemaal in het e-book.