Webinar: Uw zorginstelling AVG-Proof

Bekijk het webinar
webinar AVG proof Xtandit

Automatiseer uw zorgprocessen en houd patiëntinformatie veilig

Begin 2016 werd een nieuwe privacywetgeving van kracht: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hier krijgt de zorg, die veel privacygevoelige informatie opslaat, verwerkt en uitwisselt, hevig mee te maken.

Speciaal voor zorginstellingen organiseert Xtandit daarom het webinar 'Uw zorginstelling AVG-proof'. Je kunt deze terugkijken. Je ontvangt informatie over de nieuwe wetgeving en het gebruik van workflow management voor het automatiseren van de processen in de zorg. Zo voorkom je hoge boetes en negatieve publiciteit. Bovendien verhoog je hiermee de efficiëntie van jouw (data)systemen. In een korte presentatie en hands-on demonstratie laten we je zien hoe u workflows bouwt en welke voordelen het digitaliseren van processen in jouw zorginstelling biedt.

Bekijk hier het webinar

Wat kun je verwachten?

  • Antwoord op de vragen: Wat houdt de nieuwe AVG privacywetgeving in? Wat betekent dit voor de zorg? Wat zijn de voordelen om processen in jouw branche te digitaliseren?
  • Hands-on demonstratie: Hoe kun je workflow managent van K2 Blackpearl eenvoudig inzetten om patiëntgegevens te waarborgen en te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving?

Voor wie

IT-Managers/IT-medewerkers van zorginstellingen en alle andere geïnteresseerden. 

Gastheren

Het webinar werd verzorgd door Remko Hoekstra van Xtandit i.s.m. onze partner Indocs

Heb je nog vragen?

Onze experts staan voor je klaar. Laat een terugbelverzoek achter en we nemen snel contact met je op.

Laat terugbelverzoek achter
xtandit expert panel 5