Versnel het jaarrekeningenproces en vergroot uw marges

Wanneer: Dit webinar heeft woensdag 20 januari 2016 plaatsgevonden. Vul het formulier op deze pagina in om het webinar op uw gemak terug te kijken. 

Duur: 17 minuten

Wat:

Begin 2016 moeten accountantskantoren weer voor veel organisaties een jaarrekening maken (inclusief aanverwante stukken!). Daarbij hoort ook een doortastende controle van de jaarrekening, die ondertekend en geaccordeerd moet worden door de accountant en klant. Voor veel accountskantoren is dit proces grotendeels handmatig en arbeidsintensief. De marges zijn vaak gering.

Speciaal voor accountantskantoren organiseerde Xtandit daarom het lunchwebinar ‘Sneller jaarrekeningen maken’. U ontvangt in de video informatie over hoe u door middel van automatisering het jaarrekeningenproces efficiënter kan inregelen. Zo bespaart u op arbeidstijd en kunt u betere prijzen aanbieden aan uw klanten of de marges vergroten.

Wat kunt u verwachten?

  • Antwoord op de vragen: Wat betekent het digitaliseren van de jaarrekening voor u? Wat zijn de voordelen om processen in uw branche te digitaliseren? Hoe kunt u met de juiste software kosten en tijd besparen op het maken van jaarrekeningen?
  • Hands-on demonstratie: Hoe kunt u output management inzetten om het proces achter de opmaak van jaarrekeningen en aanverwante documenten zo veel mogelijk te digitaliseren?
  • Stel al uw vragen na afloop aan onze expert via de mail.

Voor wie: accountants en andere geïnteresseerden.

Gastheer: dit webinar werd gegeven door Remko Hoekstra, specialist op het gebied van documentprocessen.

Waar: online via GoToWebinar