Webinar: Meer grip met digitale personeelsdossiers

Bekijk het webinar
webinar meer grip met digitale personeelsdossiers

Er worden steeds meer eisen en verplichtingen gesteld aan het bewaren en opslaan van persoonsgegevens. Vanuit de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dit voor zowel papieren als digitale gegevens.

Het beheren, bijhouden en opzoeken van dossiers en gegevens is veelal een doorn in het oog voor de HR-afdeling. Hoe weet u dat het dossier volledig is? Heeft u wel een geldige kopie van de legitimatie van de werknemer? Wanneer kunt of moet u een dossier vernietigen als iemand uit dienst is? Hoe moet de HR-manager eigenlijk omgaan met persoonsgegevens en wat mag deze wel en niet bewaren?  Allemaal vragen die lastig te beantwoorden zijn. Speciaal voor HR-managers en de IT-managers in hun organisatie organiseert Xtandit daarom het lunchwebinar ‘Meer grip met digitale personeelsdossiers’.

Kijk het webinar terug

Wat kunt u verwachten?

  • Antwoord op de vragen: Wat betekent de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voor de HRM-organisatie? Welke voordelen biedt een digitaal personeelsdossier u? Hoe kunt u met de juiste software voldoen aan wet- en regelgeving?
  • Hands-on demonstratie: Hoe kunt u eenvoudig en snel een compleet personeelsdossier opbouwen? Hoe krijgt u snel inzicht in de volledigheid van een dossier en verlopen of ontbrekende documenten?
  • Stel al uw vragen na afloop aan onze expert.

Voor wie: HR-managers en HR-medewerkers, IT-managers en IT-medewerkers, en andere geïnteresseerden.

Gastheer: dit webinar werd gegeven door Randel Huese, specialist op het gebied van documentprocessen.

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel mij terug
xtandit expert panel