Verouderde Microsoft Windows 7 software op EFI Fiery server

Wat zijn de mogelijkheden?

1. Geen hulp benodigd; ik regel het met mijn eigen ICT-afdeling

Gratis

Mocht je alles zelf met je ICT afdeling regelen, dan horen wij dit ook graag.

2. Rip ontsluiten van het internet; hiervoor ontvang ik graag een beschrijving vanuit jullie

Gratis

Door de rip af te sluiten van internet, zet je de voordeur als t ware dicht voor onverlaten. Dit is in theorie een voordelige optie. Je betaalt namelijk niets, maar het risico is dat je bepaalde updates niet meer kunt uitvoeren en beperkt bent in de mogelijkheden met jouw productieprinter.

3. Microsoft Windows Security Package afnemen (jaarlijkse verlenging)

€315 per server

Nauwelijks budget, maar wil je wel een door Microsoft ondersteunde software? Met een contractverlening van één jaar heb je een mooie pleister op de wond. Je hoeft je niet meer druk te maken om de beveiliging en ondersteuning van jouw server, waardoor je alles nog kunt blijven doen. Het contract kun je overigens jaarlijks verlengen om wat tijd te rekken. 

4. Upgrade naar Windows 10 (op oude systemen niet mogelijk)

Prijs op aanvraag

Met Windows 10 zit je goed gebakken voor de toekomst inclusief OS-ondersteuning op langere termijn. Vooralsnog hoef je niet meer in de software te investeren, waardoor jouw server voor langere termijn verzekerd is van een sterke beveiliging  en updates. Echter is de upgrade naar Windows 10 niet op elke printcontroler mogelijk en verschilt de prijs per printer, dus zullen wij samen naar de mogelijkheden kijken.