Nuance Business Connect | Xtandit

Nuance Business Connect

Medewerkers moeten altijd verbonden zijn. Zowel met klanten als met elkaar. Onafhankelijk van hun locatie moeten medewerkers altijd toegang hebben tot documenten. Ook is het belangrijk dat medewerkers vanaf iedere locatie, op ieder moment, documenten en beeldbestanden kunnen vastleggen en versturen. Business Connect is een oplossing waarmee je bedrijfsprocessen eenvoudig kunt beheren, integreren en beschikbaar kunt stellen aan mobiele werknemers. Nuance Business Connect is een onderdeel van Nuance AutoStore.

Wat is Nuance Business Connect?

Mobiel werken is de nieuwe norm. Zorg er daarom voor dat medewerkers altijd en overal hun werk kunnen doen.

Formulieren zonder fouten

Mobiele eForms zijn digitale formulieren. Door gebruik te maken van deze formulieren is het opzoeken, meenemen, inleveren en afdrukken van papieren formulieren steeds minder vaak nodig. Met Business Connect maak je vliegensvlug mobiele eForms die precies voldoen aan de wensen en eisen van de organisatie en het specifieke proces. De foutgevoeligheid van de eForms is vele malen kleiner dan bij papieren formulieren. De interface is intelligent, waardoor medewerkers weinig tijd kwijt zijn aan het invullen van het formulier.

Veilige mobiele toegang tot documenten

Om altijd en overal goed bereikbaar te zijn, is het belangrijk dat medewerkers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot zakelijke bestanden. De Business Connect-functie ‘MyFiles’ helpt hierbij. Medewerkers kunnen onderweg met een gerust hart verbinding maken met een basismap of gedeelde netwerkmappen. Ook toegang tot Microsoft SharePoint is mogelijk. Je kunt zelf bepalen wat medewerkers wel en niet kunnen openen.

Mobiel afdrukken zonder zorgen

Een vertrouwelijk document afdrukken en dan heel snel naar de printer rennen. Ken je dat? Met de beveiligde afdrukfuncties van Business Connect is dit verleden tijd. Het is heel eenvoudig: je zet de printopdracht in een beveiligde afdrukwachtrij. Bij de printer of multifunctional scan je een QR-code met je smartphone om de opdracht vrij te geven. Op je smartphone kun je op een kaart precies zien waar de beschikbare printers in het gebouw staan.

METEEN UITPROBEREN? VRAAG DIRECT EEN DEMO ACCOUNT AAN

Business Connect is speciaal ontwikkeld voor organisaties die mobiel werken tot een succes willen maken. De dienstverlening verbetert en de medewerkers kunnen productiever werken

Eric Fronik
Verkoop DIRECTEUR XTANDIT

Handige features in Nuance Business Connect

eSignature

Digitaal handtekeningen vastleggen en verzenden via slimme apparaten. Medewerkers melden zich direct aan via het scherm en kunnen zo onderweg ook goedkeuring vragen, informatie valideren en procedures autoriseren

Geotags

Breng nauwkeurig in kaart waar informatie vandaan komt met Geotags. Business Connect verzamelt automatisch of op aanvraag coördinaten. Zo ga je eenvoudig na of werkzaamheden zijn uitgevoerd en houd je grip op de mobiele medewerkers.

Barcodescanner

Met Business Connect maak je eenvoudig van je smartphone een streepjescodescanner. Velden van eForms vul je direct in met actuele informatie uit de database van de organisatie.

Voor wie is Nuance Business Connect interessant?

Nuance Business Connect werkt met Nuance Autostore software en is geschikt voor organisaties in veel verschillende branches, zoals:

 • Financiële dienstverlening
 • Overheid
 • Gezondheidszorg
 • Hoger onderwijs
 • Verzekeringen
 • Groothandel
 • Detailhandel
 • Farmacie
 • Bouw
 • Transport en opslag
 • Nutsbedrijven
 • Landbouw

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of Nuance Business Connect past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

 

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software1