k2 smartforms - webformulieren

K2 Smartforms – webformulieren

SmartForms is een intuïtief, flexibel beginpunt voor het verwerken van informatie in geautomatiseerde processen. SmartForms is web-based en werkt in alle browsers. Speciale software installeren is dus niet nodig.

Download de K2 brochure

Wat zijn K2 SmartForms?

Met de slimme formulieren van K2 verwerkt je informatie eenvoudiger. K2 SmartForms is een integraal onderdeel van K2 Blackpearl. Kennis van programmeren is niet noodzakelijk. Met handige drag-and-drop functies creëer je direct toepasbare webformulieren.

Met het gepatenteerde SmartObject framework kun je informatie uit business lijn en externe data bronnen creëren en hergebruiken. K2 BlackPearl ondersteunt standaard Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, SQL Server, Oracle, SAP, Salesforce.com en nog veel meer.

De voordelen van K2 SmartForms

  • Geen programmeerkennis nodig
  • Drag-and-drop systeem
  • Maak zelf responsive formulieren
  • Werk vanaf ieder device
  • Gebruik SmartForms vanuit oplossingen van bijvoorbeeld Microsoft, SAP en Salesforce

Lees meer over workflow software.

K2 SmarfForms: een slim alternatief voor Infopath

Infopath is een veelgebruikte ontwerptool voor webformulieren. Nu Microsoft de tool officieel de ‘End-of-life’ status heeft gegeven, is K2 SmartForms een prima alternatief. Veel organisaties merken dat K2 SmartForms veel handiger en effectiever is. De verschillen op een rij:

  • K2 SmartForms zijn universeel toepasbaar en eenvoudig aan te passen. Voor Infopath geldt dit niet.
  • XML-bestanden: Infopath formulieren worden opgeslagen in een uitgebreide Microsoft cabinet file. Die is opgebouwd uit allerlei verschillende bestanden.
  • K2 volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van formulierontwikkeling. De formulieren worden ontwikkeld in HTML5. Hierdoor zijn de formulieren altijd opnieuw te gebruiken en beschikbaar via iedere browser. Ook kunnen ze via iedere browser worden aangepast. Infopath schrijft formulieren weg naar een lokale netwerkomgeving, en mist daardoor de functionaliteiten die K2 SmartForms wel biedt.

Voor welke organisaties is K2 SmartForms interessant?

K2 SmartForms is met name geschikt voor bedrijven die werken met formulieren in welke vorm dan ook.  

We geven je graag advies

Bij het kiezen en implementeren van de juiste workflow oplossing kun je wel wat hulp gebruiken. Xtandit staat daarom altijd voor je klaar. Wil je meer informatie of advies?

Vraag een demonstratie aan
experience centre productdemonstratie workflow automatisering