Nuance eCopy Sharescan software

Alle zakelijke scan en capture software

‘Scannen, daar heb ik toch geen software oplossing voor nodig’ is een veelgehoorde opmerking van onze klanten. Totdat wij ze helpen om te berekenen hoeveel tijd het ze nu kost om één scan te maken, op te slaan op de juiste locatie en om ervoor te zorgen dat de scan klaar is om te bewerken en te doorzoeken.

 

Scannen, daar heb ik toch geen software oplossing voor nodig

Nu bedrijven steeds vaker hun archieven digitaliseren, neemt de druk op administratieve afdelingen sterk toe door de inefficiëntie van het scanning- en capture-proces. Een onnodige druk, want er zijn tegenwoordig allerlei laagdrempelige oplossingen op de markt die dit proces sterk vereenvoudigen en versnellen.

Xtandit biedt allerlei verschillende zakelijke scan en capture oplossingen van diverse leveranciers. Zo is er altijd wel een oplossing die past bij de situatie in jouw organisatie.

 

Onze Scanning en Capture oplossingen

Organisaties zien vaak niet hoeveel tijd een inefficiënt scanproces werkelijk kost

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions Xtandit

Wat is zakelijke scan en capture software?

Scanning en capture worden vaak in één adem genoemd, maar wat betekenen deze termen eigenlijk precies? Zakelijk scannen spreekt voor zich: een fysiek document zet je met behulp van een scanner om naar een digitaal beeld. Het scannen is daarmee klaar. Maar, voor veel organisaties is dit niet genoeg.

Waar sla je de scan op? En hoe zorg je ervoor dat de scan geen ‘afbeelding’ is, maar doorzoekbare en bewerkbare tekst? Daar heb je een capture oplossing voor nodig. Met behulp van Optical Character Recognition (OCR) wordt de tekst doorzoekbaar gemaakt. Zakelijke capture software zorgt er ook voor dat tekst wordt ‘gelezen’. Zo kan de software bijvoorbeeld een nummer van een document ‘lezen’ en deze direct opslaan in het juiste digitale archief.

Scanner Xtandit
Ook wij scannen behoorlijk wat af bij xtandit

Waarom zakelijke Scanning en Capture software?

Het scannen, op de juiste plek opslaan, doorzoeken en bewerken van documenten kan allemaal handmatig gebeuren. Veel bedrijven doen dit dan ook. De inefficiëntie van dit handmatige proces is immens. Nu steeds meer bedrijven hun analoge archieven willen digitaliseren, wordt de inefficiëntie een steeds groter probleem.

Scanning en Capture oplossingen bieden hierbij een oplossing. De investering van een dergelijke oplossing is laag en uit de ervaring blijkt dat organisaties de investering binnen zeer korte tijd terugverdienen.

Behalve veel kostbare werktijd, heeft deze investering de deurwaarders een forse besparing opgeleverd

BETINE VAN SEVENTER
BETINE VAN SEVENTER

Xtandit: meer dan software alleen….

Iedere organisatie is uniek en het aantal beschikbare oplossingen is groot. Hoe weet je nu welke oplossing het beste bij je organisatie past? Xtandit helpt je met kiezen. Ook ben je bij ons verzekerd van uitstekend beheer van de oplossing. Bij vragen of problemen, zijn wij je rots in de branding.

Zie hier met welke partners we allemaal zaken doen

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Verdwaald tussen de oplossingen? Of wil je gewoon een goed advies? Onze specialisten helpen je graag.

Neem hier contact op met ons
expert analisten1