YSoft SafeQ | Xtandit

YSoft SafeQ

YSoft SafeQ

Grip houden op het printerpark is niet eenvoudig. Je hebt de juiste machines, wellicht een MPS-contract, maar sterk printmanagement blijft lastig. Xtandit biedt daarom YSoft SafeQ. Deze printmanagement oplossing helpt het print- scan- en kopieerproces sneller, veiliger en slimmer te laten verlopen.

We wilden een pakket dat ons écht zou ontzorgen en heel veel werk uit handen zou kunnen nemen, dat hebben we zeker bereikt

ALEX ELEVELD
TEAMLEIDER ICT DIERENBESCHERMING

Hoe werkt YSoft SafeQ software?

YSoft SafeQ is een modulair opgebouwd workflow platform, waarmee je eenvoudig zorgt voor sterk printmanagement. Doordat het platform is opgebouwd uit modules, kies je zelf welke functionaliteiten je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met printmanagement en de oplossing later uitbreiden met de modules voor document capturing en 3D printmanagement.

De belangrijkste functies van YSoft SafeQ software

  • De reportmodule van YSoft SafeQ helpt je inzicht te krijgen in het print-, scan- en kopieergedrag van de gebruikers. Ook kun je het gedrag van groepen gebruikers vergelijken. Zo kun je gericht sturen op het gebruik van de machines in jouw organisatie.
  • Eenvoudig het printbeleid in praktijk brengen: gebruik YSoft SafeQ om printinstellingen te doen die je helpen het printbeleid in praktijk te brengen. Als gebruikers bijvoorbeeld een opdracht naar de printer sturen en zien dat het toch niet nodig is, omdat er bijvoorbeeld een fout in staat, kan de opdracht eenvoudig geannuleerd worden.
  • Authenticatiemodule: deze module stelt je in staat om opties in te stellen voor beveiligd printen. Zo hoef je niet langer persoonlijke printers aan te schaffen voor medewerkers die gevoelige informatie moeten afdrukken.

YSoft SafeQ helpt organisaties niet alleen te besparen op printmanagement, maar ook de productiviteit te verhogen en de beveiliging van documenten te verbeteren

MARTIJN HUIJGEN
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER BENELUX Y SOFT
  • End-to-end encryptie: scan workflows worden beveiligd met end-to-end encryptie. Zo weet je zeker dat documenten altijd veilig op hun bestemming aankomen. Je kunt scans ook automatisch voorzien van PDF wachtwoorden.
  • Automatiseer veelgebruikte scan- en printtoepassingen: stel workflows in voor bijvoorbeeld het scanproces. Zo kost scannen veel minder tijd. Je kunt scans ook automatisch laten opslaan in populaire cloudoplossingen zoals Dropbox Business/ Enterprise of Microsoft SharePoint.
  • Mobiel printen: medewerkers zijn productiever als ze direct vanaf mobiele apparaten kunnen printen. YSoft SafeQ ondersteunt printen vanaf iOS en Android smartphones, laptops en tablets.
  • Pull-printing: vanaf iedere plek printopdrachten versturen naar iedere printer in de organisatie, dat is pull-printing. Medewerkers besteden zo minder tijd aan het lopen naar printers of het wachten met printen tot ze weer in de buurt zijn van de printer in de buurt van hun eigen bureau. 

Meer weten?

Download de brochure

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende print management oplossing.

Meer weten over printmanagement en de oplossingen van Xtandit?

Bekijk de oplossingen
output manager nuance

Voordelen van YSoft SafeQ software

  • Altijd grip op de kosten. Met YSoft SafeQ heb je altijd inzicht in het gedrag van de medewerkers en kun je bijsturen waar nodig.

  • Documenten zijn veilig. Authenticatie en end-to-end encryptie helpen documenten veilig te houden.

  • Productievere medewerkers. Maak het werk makkelijker door workflows in te stellen. Ook kunnen medewerkers vanaf iedere plaats printen met pull-printing en mogelijkheden voor mobiel printen.
YSoft SafeQ software voordelen

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of YSoft SafeQ printmanagement software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2