xerox-workplace-solutions-xtandit

Xerox Workplace Cloud

Het platform voor print- en documentbeheer

Reduceer de lokale netwerkinfrastructuur, regel workflows in voor efficiëntie en vergroot de gebruiksvriendelijkheid met Xerox Workplace Cloud.

Print- en documentbeheer

  • Eenvoudig uitdraaien van rapporten om de gebruikskosten te analyseren.
  • Aangepaste instellingen om kosten te reduceren.
  • Vrijgeven van prints door middel van de ‘pull printing’ functie.

Download brochure

Cloud gehost

Draaien jouw applicaties al in de cloud maar de printerinfrastructuur nog niet? Zet de cloud first strategy optimaal in. Beheer de printinfrastructuur in Xerox Workplace Cloud en heb geen omkijken meer naar updates en patches. Dit bespaart veel tijd en verbetert de security, doordat Xerox de beveiligingsaspecten maximaal waarborgt.

Document workflows

Door een koppeling met de diverse applicaties scan je direct naar de cloud. E-mailen naar de mailbox is er niet meer bij, je scant direct naar cloud applicaties zoals Sharepoint, OneDrive, Microsoft en Navision. Het document wordt direct in de juiste applicatie opgeslagen, zodat je efficiënter en veiliger kunt werken. 

Mobiel beheer

Plaats-onafhankelijk werken is de nieuwe standaard. Printen, scannen en kopiëren vanaf mobiele apparaten vergroot de gebruiksvriendelijkheid. Door middel van een pull/follow print workflow verzend je opdrachten naar één wachtrij en geef je deze vrij wanneer het jou schikt. En dat alles zonder het touchscreen van de printer aan te raken.

Meer weten? 

Meer weten? Neem contact met ons op en wij bellen je binnen een werkdag terug.