PaperCut MF software

PaperCut MF software

Medewerkers die veel te veel printen of onnodige kleurenafdrukken maken en systemen die weinig mogelijkheden hebben op het gebied van mobiel printen. Het gevolg: hoge kosten, geen eenduidig printbeleid, geen controle en geen inzicht. Met PaperCut MF software komt er eenvoudig een einde aan deze ergernissen.

PaperCut MF software is een print management oplossing waarmee je eenvoudig en automatisch de kopieer-, print- en scanactiviteiten in de organisatie controleert en beheert. Met deze software verlaag je de print- en kopieerkosten en maak je het printproces in één keer een stuk duurzamer.

Download de brochure

De belangrijkste functies van PaperCut MF software

Beheer en controle

Met web-based rapportages heb je altijd en overal inzicht in het print- en kopieergedrag binnen de organisatie.

Ondersteuning verschillende platforms

PaperCut MF kan in praktisch iedere organisatie met een groot printvolume gebruikt worden. Deze software werkt met verschillende platforms en is leverancier neutraal.

Veilig afdrukken

Stel authenticatie in om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie niet op straat komt te liggen. Ook kun je bijvoorbeeld instellen dat er moet worden betaald per afdruk, bijvoorbeeld in bibliotheken.

PaperCut Site Server

De PaperCut Site Server zorgt voor systeemflexibiliteit in omgevingen waar meerdere sites en servers staan.

 

Bekijk hier hoe PaperCut MF werkt

Video afspelen
papercut mf video

Als klant wil je niet voor een hardware probleem een andere partij bellen dan voor de software support. Bedrijven die kiezen voor Xtandit, hebben één aanspreekpunt. Of het probleem in de hardware of in de software zit maakt niet uit, wij lossen het op.”

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

PaperCut MF software voor het onderwijs

PaperCut MF software is geschikt voor praktisch alle organisaties met een groot printvolume, maar beschikt ook over een aantal eigenschappen die met name voor onderwijsinstellingen interessant zijn. PaperCut MF kan op iedere school of universiteit gebruikt worden, ongeacht het aantal leerlingen of studenten.

Voordelen PaperCut MF software voor het onderwijs:

  • Printers worden niet langer bezet gehouden door onnodige afdrukken
  • Je kunt eenvoudig quota, printerregels en betaling per print invoeren
  • Medewerkers en studenten kunnen vanaf ieder mobiel apparaat printen
  • Met PaperCut MF is het niet nodig om op elk werkstation software te installeren

Download de brochure voor het onderwijs

Voordelen van PaperCut MF software

Helder printbeleid voor de hele organisatie

PaperCut MF onderschept printopdrachten bij de printserver en zorgt ervoor dat ze volgens het geldende beleid worden afgedrukt. Zo kun je bijvoorbeeld grotere opdrachten meteen doorsturen naar speciale snelle spinters.

zelf printbeleid maken of niet

Duurzaam werken

Door een eenduidig printbeleid te hanteren (ondersteunt door PaperCut MF software) wordt er minder en verantwoorder geprint. De organisatie gebruikt minder energie en er is minder verspilling van papier en inkt.

HP Gold Partner milieu

Zonder stuurprogramma afdrukken via internet

PaperCut MF beschikt over Web Print. Met deze functie kunnen gebruikers draadloos afdrukken, zonder dat zij eerst een stuurprogramma hoeven te installeren. Web Print is geïntegreerd in het standaardproces van PaperCut MF.

papercut mf web to print

Houd informatie veilig

PaperCut MF biedt een ‘Find-Me’ en ‘Secure Print Release’ functie. Dit zorgt ervoor dat er minder opdrachten blijven liggen bij de printer en alleen geautoriseerde gebruikers gevoelige documenten kunnen afdrukken en ophalen. Afhankelijk van de specifieke wensen in de organisatie zijn er verschillende autorisatieprofielen in te stellen.

papercut mf secure print

Beheer en controle op gebruik

Real-time inzicht in de situatie zorgt ervoor dat je altijd controle hebt over het printproces.

papercut mf software voordelen

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of PaperCut MF software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar. Bel ons op 0348-485800 of...

Laat een terugbelverzoek achter
onze Xtandit experts staan klaar