safecom printbeheer kosten verlagen

Nuance SafeCom Software

Modulair, beveiligd en simpel afdrukbeheer

Wereldwijd slagen steeds meer organisaties erin de kosten voor printen te verlagen, slimmer te werken, de beveiliging te verbeteren en duurzamer te werken. Ze maken gebruik van SafeCom, een printmanagement oplossing.

De printworkflow wordt eenvoudiger en de kosten gaan omlaag. SafeCom is een afdrukbeheeroplossing waarmee bedrijven de printkosten omlaag kunnen brengen. Met Nuance SafeCom kunnen medewerkers altijd en overal printen, op een slimme en veilige manier. SafeCom software is modulair op te bouwen, waardoor het zowel voor kleinere organisaties als voor grote ondernemingen een interessante oplossing is.

Met Safecom kan 30% of meer op de printkosten worden bespaard. Dit hebben we in de praktrijk meer dan eens bewezen

Michael Ching
Regiomanager Nuance

De belangrijkste functies van Nuance SafeCom

Beveiligde pull printing 

Printopdrachten worden naar de afdrukserver gestuurd. De afdrukken kunnen vervolgens op een tijdstip naar keuze en bij een zelf gekozen apparaat, veilig worden opgehaald.

Identificatie 

Medewerkers identificeren zichzelf bij het apparaat waar ze hun prints ophalen. Dit voorkomt misbruik en onbevoegd gebruik van de printers.

Rapportages

Voorzie jezelf van handige inzichten. Zo kun je bijvoorbeeld inzien hoeveel personen geprint hebben, vanuit welke applicatie em of er zwart-wit of in kleur geprint wordt.

Codering

Documenten worden gecodeerd, voor extra beveiliging.

Standaardiseren

Stel standaard regels in waardoor het aantal kleurenprints af zal nemen en er vaker dubbelzijdig geprint wordt.

Mobiel afdrukken

Ook vanaf mobiele apparaten stuur je in een handomdraai een afdruktaak naar een printer.

Productvideo Safecom

Bekijk hier hoe Safecom werkt
safecom printbeheer kosten verlagen

Wanneer is SafeCom software voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

SafeCom biedt een oplossing voor veelvoorkomende uitdagingen. Herken je één of meerdere van de volgende uitdagingen? Dan is deze software wellicht een geschikte oplossing.

  • De kosten voor afdrukbeheer zijn te hoog. Het printgedrag van medewerkers heeft invloed op het bedrijfsresultaat. Dat kan anders en beter.
  • Beveiligingsrisico’s. Vertrouwelijke documenten die rondslingeren bij de printer kunnen schade toebrengen aan de organisatie en in sommige gevallen ook problemen opleveren met het naleven van wet- en regelgeving. Dit kan nare gevolgen met zich meebrengen.
  • Mobiel afdrukken moet goed geregeld zijn, maar dat is nog niet zo. De configuratie en het beheer zijn lastig en kosten tijd.
Download de brochure
document levenscyclus

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende Print management oplossing.

Meer weten over printmanagement en de oplossingen van Xtandit?

De kracht van Xtandit en SafeCom

"Eén aanspreekpunt voor software én hardware,’ dit soort software is nauw gekoppeld aan de hardware. Als klant wil je niet voor een hardware probleem een andere partij bellen dan voor de software support. Bedrijven die kiezen voor Xtandit,  hebben één aanspreekpunt. Of het probleem in de hardware of in de software zit maakt niet uit, wij lossen het op.” Aldus Eric Fronik, verkoop directeur Xtandit.

Voordelen van SafeCom software:

  • Multibrand inzetbaar. Dit product werkt samen met hardware van allerlei verschillende merken. Dit zorgt voor flexibiliteit met oog op de toekomst.
  • Kosten besparen. Door minder én efficiënter af te drukken dalen de kosten. Er zijn minder of geen afdrukservers nodig.
  • Security. Beveiligde pull printing zorgt voor meer veiligheid. Geen rondslingerende vertrouwelijke documenten meer. Daarnaast worden de afdruktaken gecodeerd.
  • Eenvoudige en snelle implementatie.
besparen op printkosten

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of SafeCom software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

Laat een terugbelverzoek achter
expert software 2