Nuance Equitrac software

Nuance Equitrac software

Ben je wel eens een document met gevoelige gegevens kwijtgeraakt bij de printer? Dat risico wil je geen tweede keer lopen. En wat dacht je van al die documenten die collega’s bij de printer laten liggen? Naast de het risico op een datalek, is dit ook een verspilling van papier. Met het oog op veiligheid, milieu en kosten is daarom Equitrac bedacht. Equitrac is een intelligente software oplossing voor afdrukbeheer, waarmee jij alle controle behoudt over het afdrukproces.

Ontdek de belangrijkste functies van Equitrac

  • Follow-You Printing
  • Op iedere printer mobiele afdrukvrijgave
  • Werken met slechts één programma voor afdrukbeheer
  • Rapportages over het gebruik online beschikbaar

follow you equitrac nuance software

De 5 grootste voordelen van Equitrac software

Werken met Equitrac software biedt jouw organisatie een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Security

Houd je documenten veilig en voorkom dat vertrouwelijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Voortaan druk je documenten op een veilige manier af, dankzij jouw opdracht met één klik vrij te geven bij de printer. Zo blijven er geen gevoelige documenten meer bij de printer liggen.

Kostenbeheersing

De printkosten zullen dalen. Verstandig printgedrag wordt gestimuleerd. Zo is het mogelijk om dubbelzijdig en in zwart-wit printen als standaard voor alle medewerkers in te stellen. Ook zullen er geen afdrukken meer worden ‘vergeten’ bij de printer.

Kostenbeheersing en beveiliging gaan hand in hand

Michael Ching
Regiomanager Nuance

Inzicht in kosten

Je hebt volledig inzicht in afdrukactiviteiten, waarmee je de printkosten bijhoudt tot op de cent. Dit helpt je bij het maken van verstandige beslissingen met betrekking tot het printerpark.

Afdrukkosten doorbelasten

Doordat je inzichtelijk hebt bij wie de kosten vandaan komen, is het bijvoorbeeld gemakkelijk om de printkosten door te belasten aan de juiste afdeling, maar ook aan klanten. 

Duurzaamheid

Minder afdrukken betekent minder verspilling van papier. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook nog eens heel verantwoord.

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende Print management oplossing.

Zie in deze video hoe de Beverwijkse Bazaar met Equitrac werkt

Productvideo Equitrac

Bekijk hier hoe Equitrac werkt
productvideo equitrac

Waarom kiezen voor Equitrac

Eric Fronik, verkoop directeur bij Xtandit: “Dit software product is multibrand inzetbaar. Daar waar een klant meerdere merken hardware heeft, communiceert de oplossing met alle merken hardware. Dat maakt het voor de klant flexibel voor de toekomst. Als je vandaag de dag met merk A werkt en als je contract afloopt voor merk B wilt kiezen, dan kun je toch met die software verder gaan en heb je geen desinvestering gedaan of een heel nieuw ingewikkeld implementatieproces voor de boeg.

We zetten die software ook op een apart contract en integreren het dus niet in het contract voor bijvoorbeeld de multifunctional. Mocht de klant in de toekomst een andere keuze maken qua hardware dan krijgt hij niet te maken met een afkoop of andere lastige situatie. Hij kan dan doorgaan met die software in combinatie met andere hardware.”

Meer weten over printmanagement en de oplossingen van Xtandit?

Dat Equitrac multibrand inzetbaar is, biedt een enorm voordeel aan de klant

Marco van Drogenbroek
Account Manager Document Process Solutions Xtandit

Wanneer is Equitrac software voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Equitrac biedt een oplossing voor veelvoorkomende uitdagingen in kleine bedrijven. Herken je één of meerdere van de volgende uitdagingen? Dan is deze software wellicht een geschikte oplossing.

  • Het budget is beperkt. Daarom is het voor de organisatie belangrijk om er zeker van te zijn dat de investering een optimaal rendement oplevert.
  • De middelen voor IT zijn beperkt. Juist daarom is het belangrijk om een oplossing te vinden die gewoon ‘doet wat het moet doen’. Een betrouwbare oplossing.
  • Het naleven van de wet- en regelgeving. Met name in sterk gereguleerde branches is het extra belangrijk om papieren en digitale documenten te beveiligen.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Wil je weten of Equitrac software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar!

Laat een terugbelverzoek achter
onze Xtandit experts staan klaar