Nuance Equitrac software

Nuance Equitrac software

Equitrac is een software oplossing voor afdrukbeheer die speciaal geschikt is voor print intensieve bedrijven in alle branches. De software van Equitrac helpt om de printkosten in de hand te houden en tegelijkertijd veiliger te werken. Xtandit zorgt voor een zorgeloze implementatie en beheer van de oplossing. Xtandit overziet het hele hardware en software landschap van het bedrijf. Onze klanten hoeven bij problemen en vragen geen contact op te nemen met allerlei verschillende leveranciers. Wij zijn altijd het vaste aanspreekpunt voor onze klanten.

De belangrijkste functies van Equitrac

  • Follow-You Printing
  • Op iedere printer mobiele afdrukvrijgave
  • Werken met slechts één programma voor afdrukbeheer
  • Rapportages over het gebruik online beschikbaar

De 5 grootste voordelen van Equitrac software

Werken met Equitrac software biedt jouw organisatie een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Security

Houd je documenten veilig en voorkom dat vertrouwelijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Voortaan druk je documenten op een veilige manier af.

Kostenbeheersing

De printkosten zullen dalen. Verstandig printgedrag wordt gestimuleerd. Denk bijvoorbeeld aan standaard dubbelzijdig en in zwart-wit printen. Ook zullen er geen afdrukken meer worden ‘vergeten’ bij de printer.

Kostenbeheersing en beveiliging gaan hand in hand

Michael Ching
Regiomanager Nuance

Inzicht in kosten

zo houd je de printkosten bij tot op de cent. Dit helpt je bij het maken van verstandige beslissingen met betrekking tot het printerpark.

Afdrukkosten doorbelasten

denk bijvoorbeeld aan het doorbelasten van printkosten aan de juiste afdeling, maar ook aan klanten. 

Duurzaamheid

minder afdrukken betekent minder verspilling van papier. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook nog eens heel verantwoord.

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende Print management oplossing.

Zie in deze video hoe de Beverwijkse Bazaar met Equitrac werkt

Productvideo Equitrac

Bekijk hier hoe Equitrac werkt
productvideo equitrac

Waarom kiezen voor Equitrac

Edwin Jongsma, commercieel directeur bij Xtandit: “Dit software product is multibrand inzetbaar. Daar waar een klant meerdere merken hardware heeft, communiceert de oplossing met alle merken hardware. Dat maakt het voor de klant flexibel voor de toekomst. Als je vandaag de dag met merk A werkt en als je contract afloopt voor merk B wilt kiezen, dan kun je toch met die software verder gaan en heb je geen desinvestering gedaan of een heel nieuw ingewikkeld implementatieproces voor de boeg.

We zetten die software ook op een apart contract en integreren het dus niet in het contract voor bijvoorbeeld de multifunctional. Mocht de klant in de toekomst een andere keuze maken qua hardware dan krijgt hij niet te maken met een afkoop of andere lastige situatie. Hij kan dan doorgaan met die software in combinatie met andere hardware.”

Meer weten over printmanagement en de oplossingen van Xtandit?

Dat Equitrac multibrand inzetbaar is, biedt een enorm voordeel aan de klant

Marco van Drogenbroek
Account Manager Document Process Solutions Xtandit

Wanneer is Equitrac software voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Equitrac biedt een oplossing voor veelvoorkomende uitdagingen in kleine bedrijven. Herken je één of meerdere van de volgende uitdagingen? Dan is deze software wellicht een geschikte oplossing.

  • Het budget is beperkt. Daarom is het voor de organisatie belangrijk om er zeker van te zijn dat de investering een optimaal rendement oplevert.
  • De middelen voor IT zijn beperkt. Juist daarom is het belangrijk om een oplossing te vinden die gewoon ‘doet wat het moet doen’. Een betrouwbare oplossing.
  • Het naleven van de wet- en regelgeving. Met name in sterk gereguleerde branches is het extra belangrijk om papieren en digitale documenten te beveiligen.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Wil je weten of Equitrac software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar!

Laat een terugbelverzoek achter
onze Xtandit experts staan klaar