cloud achtergrond

EveryonePrint Hybrid Cloud Platform

Eenvoudig en veilig printen via de cloud

Onderhoud jij nog dagelijks een complexe IT printinfrastructuur? Dan is het Hybrid Cloud Platform (HCP) iets voor jouw organisatie. Hybrid Cloud Platform van EveryonePrint is een all-in-one printmanagement oplossing waarmee printen eenvoudig en veilig wordt.

Kies je voor het Hybrid Cloud Platform, dan profiteer je van alle voordelen van een Software as a Service oplossing, terwijl je niet zelf een ingewikkelde IT printinfrastructuur hoeft te onderhouden en te beheren.

Printing als cloudoplossing

HCP is een oplossing waarmee je de bestaande printomgeving omzet naar een cloud-based omgeving, die past bij een ‘cloud first’ strategie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de hosting, afhankelijk van de specifieke situatie in jouw organisatie. Je kunt kiezen voor public hosted cloud, private onsite cloud of een hybride variant.

 

Centrale beheeromgeving

De hele omgeving kan beheerd en gecontroleerd worden vanuit één web-based interface, hoe groot de organisatie ook is. Via deze interface heb je zelfs altijd inzicht in print-wachtrijen en andere printactiviteit.

 

Geen printserver nodig

Ga je gebruik maken van HCP? Dan hoef je geen lokale printservers meer te hebben. Dit geldt zelfs als de organisatie wereldwijd actief is. De printkosten zullen daardoor een stuk lager uitvallen.

 

Return on investment (ROI)

HCP zorgt ervoor dat je veel minder tijd en geld kwijt bent aan administratie, onderhoud, support en telefoontjes van gebruikers. De meeste klanten verdienen hun investering binnen een half jaar tot een jaar terug. Dat maakt de investering in HCP een aantrekkelijke businesscase.

 

Veiligheid op 1

HCP zorgt voor full data encryptie en ingebouwde auditing functionaliteiten. Daarnaast is de oplossing zo ingericht dat het internationale data security wetgeving kan volgen. Zo weet je zeker dat je kiest voor de hoogst mogelijke beveiliging en voldoe je aan compliance.

Voordelen van het Hybrid Cloud Platform

  • Flexibele en schaalbare cloudtechnologie
  • Single driver configuratie – minder management, administratie en ondersteuning aan gebruikers nodig
  • Eén oplossing, overal beschikbaar
  • Centraal beheer en inzicht via één eenvoudig web-based portal
  • Veilige follow-me print via elk apparaat – embedded client, ID kaart, mobiel en QR code
  • Rapportagemogelijkheden en voldoen aan compliance
  • Authenticatie van gebruikers en toegang voor gasten
  • Mobiel printen en ondersteuning voor BYOD
  • Workflows automatiseren

Ja, ik wil ook printen via de cloud

Is het Hybrid Cloud Platform iets voor jouw organisatie? Wil je een offerte opvragen? Wil je met ons sparren of heb je een vraag? Neem gerust contact op met ons, één van onze experts helpt je graag met al je vragen.