output manager nuance

Alle print management software

Slimmer printen, kosten beheersen en een uitstekende beveiliging van de printomgeving. Dat is print management. Het printerpark verstandig inrichten wordt een peulenschil met de oplossingen van Xtandit. De software die wij bieden is uitgerust met onder andere de handige functies Follow-You Printing en Rules & Routing.

Vaak is de ICT-infrastructuur heel goed beveiligd, maar zie je dat een printer door iedereen te benaderen is. Daarbij besparen bedrijven enorm op printkosten

safecom printbeheer kosten verlagen
Het belang van printbeheer zit in gebruikersgemak

“De allerbelangrijkste redenen voor klanten om een printmanagement oplossing te kiezen zijn  beveiliging en kostenbeheersing. Vaak is de ICT-infrastructuur heel goed beveiligd, maar zie je dat een printer door iedereen te benaderen is. Daarbij besparen bedrijven enorm op printkosten.” Aldus Michael Ching, regiomanager Nuance.

Follow-You Printing

Nooit meer rondslingerende vertrouwelijke gegevens. Geen afdrukken meer die nooit worden opgehaald. Met Follow-You Printing geven medewerkers met een pas of pincode een afdrukopdracht vrij. Via ieder gewenst apparaat binnen of buiten het gebouw.

Xtandit is voor ons een kennispartner, ze gaan veel verder dan een leverancier

TOM VAN DER AREND
HUISDIERENCREMATORIUM HET ARENDSNEST

Rules & Routing

Een handige functie in de print managementoplossingen die Xtandit biedt is Rules & Routing. Johan Peereboom, sales manager bij Xtandit, legt uit:

“Het is een module in Nuance SafeCom en Equitrac. Je kunt printopdrachten die niet binnen een bepaalde tijd worden uitgevoerd van de server laten verwijderen. In de praktijk blijkt namelijk dat een substantieel deel van de afdrukken niet wordt opgehaald. Of, als een printopdracht te groot wordt - dat kun je van tevoren definiëren in hoeveelheid afdrukken - dan wordt die opdracht automatisch naar de Repro gestuurd. Dat zorgt voor lagere afdrukkosten dan op een office printer of multifunctional.”

Samskip is een tevreden gebruiker

Bekijk hier hoe Samskip ermee werkt
samskip tevreden gebruiker equitrac

Xtandit: meer dan software alleen….

Dozenschuivers? Dat zijn we dus niet. We helpen je met kiezen, geven advies, implementeren en beheren. We werken samen met een groot aantal partners en hebben dus voor iedere business uitdaging de juiste oplossing in huis. En misschien nog wel het belangrijkste: bij problemen en vragen kun je ons altijd makkelijk bereiken. Eén aanspreekpunt voor hardware en software. Dat is Xtandit.

Bekijk op onze speciale overzichtspagina welke type software oplossingen er allemaal in de markt zijn. Voor iedere uitdaging een bijpassende oplossing. 

alle software documentoplossingen die Xtandit aanbiedt

Verdwaald tussen de oplossingen? Of wil je gewoon een goed advies? Onze specialisten helpen je graag.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Vraag ons naar de mogelijkheden.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert analisten1