Samenwerking SmartDoc en Xtandit

SMARTdoc partner document management

SMART document management met Xtandit en SMARTdoc

De groeiende documentstroom bezorgt grote en kleine organisaties veel kopzorgen. Hoe kun je je documenten snel opslaan en makkelijk terugvinden? Bij Xtandit zijn we voortdurend op zoek naar oplossingen die het ook onze klanten in het MKB zo makkelijk mogelijk maken. Met SMARTdoc vonden we een jonge en gedreven partner met een betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke oplossing.

SMARTdoc partner document management
Als document management software niet gebruiksvriendelijk is, gebruiken medewerkers het niet

Documenten opslaan en vinden zonder moeite

SMARTdoc begrijpt dat een document management systeem heel gebruiksvriendelijk moet zijn. Voor gebruikers, maar ook voor de organisatie zelf. Dat resulteerde in een platform dat extreem eenvoudig is, zonder moeite is op te schalen en geïntegreerd kan worden in bestaande bedrijfsapplicaties. SMARTdoc is voor Xtandit daarmee een ideale partner om klanten in het MKB letterlijk een passende oplossing te bieden voor effectief document management.

We hebben gezamelijk een animatie gemaakt van de oplossing

Bekijk hier hoe SMARTdoc werkt
smartdoc partner document management

Xtandit en SMARTdoc : partners met hetzelfde DNA

SMARTdoc heeft net als Xtandit een Xerox-achtergrond: we delen een stukje DNA. Dat is merkbaar in de samenwerking. De karakters van onze bedrijven matchen en we hebben dezelfde visie op de ontwikkelingen in de markt.

SMARTdoc vult ons portfolio perfect aan met een betaalbare, schaalbare en gebruiksvriendelijke document management oplossing voor het MKB

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions Xtandit

Xtandit en SMARTdoc : de voordelen van een gedeelde drive

Samen met SMARTdoc biedt Xtandit een gebruiksvriendelijke en schaalbare document management oplossing voor het MKB.

  • Xtandit en SMARTdoc brengen professioneel document management in het bereik van MKB-bedrijven.
  • Xtandit en SMARTdoc delen dezelfde visie: de digitale documentstroom groeit door en goed documentbeheer wordt een noodzaak.
  • De expertise van Xtandit en SMARTdoc vult elkaar aan. Xtandit helpt MKB-bedrijven met de transitie van papier naar digitaal. SMARTdoc is de specialist in document management.
  • SMARTdoc en Xtandit hebben beiden Xerox in hun DNA. Dat zorgt voor een perfecte match in samenwerking.
  • Xtandit overziet het complete software landschap en kiest de document management software die het beste bij een organisatie past.
  • Xtandit werkt met verschillende leveranciers. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat we elke klant, van klein tot groot, de beste oplossing voor document management kunnen bieden.

De toekomst volgens Xtandit en SMARTdoc

De hoeveelheid informatie die organisaties binnenstroomt, neemt exponentieel toe. Het water zal bedrijven aan de lippen staan als ze zich hier niet op voorbereiden. Manuele verwerking wordt onmogelijk. De ouderwetse manier van opbergen in een mappenstructuur werkt niet meer. Een document management systeem dat automatisch archiveert en waarmee je documenten snel weer terugvindt, wordt een noodzaak voor elk bedrijf.

Vraag een SMARTdoc demo aan