Quiver app Xtandit

Quiver software

De digitalisering van documenten en workflows heeft een enorme vlucht genomen. En het einde is nog niet in zicht. Beveiliging krijgt daarin een steeds belangrijkere rol. Xtandit investeert in partners waarmee we samen de hele documentstroom van creatie tot vernietiging veilig kunnen beheersen. Quiver is een belangrijke en innovatieve partner om die beveiliging voor nu en straks te organiseren.

Innovatie in digitalisering en dataveiligheid zijn de speerpunten voor de toekomst. Voor ons als organisatie, maar ook voor onze klanten. Quiver software speelt daarin een belangrijke rol.

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions Xtandit Xtandit

Beveilig je data effectief met Quiver

Quiver beveiligt documenten op bestandsniveau. Zo houden bedrijven altijd controle over hun data. Samen met Xtandit biedt Quiver oplossingen op het gebied van Dataveiligheid en Dataprivacy.

Bekijk hier wat Quiver doet

Bekijk de video
Quiver 2018

Een match vanaf het eerste moment

Samenwerking met Quiver was voor Xtandit volstrekt vanzelfsprekend. De slimme startup met z’n revolutionaire software voor databeveiliging paste perfect bij Xtandit die steeds op zoek is naar innovatieve oplossingen. Quiver deelt met Xtandit de dynamische, daadkrachtige, no-nonsense aanpak die nodig is om de uitdagingen in dataveiligheid en dataprivacy aan te gaan.

Bedrijven beseffen nog niet goed welke imagoschade en boetes ze riskeren als gevoelige data op straat komen te liggen.

Yanick Finsy
Directeur Quiver

Waarom Xtandit en Quiver perfecte partners zijn voor de beveiliging van data

Wetgeving stelt steeds hogere eisen aan dataveiligheid en dataprivacy. Met Xtandit en Quiver voldoet je organisatie aan alle eisen.

Complete documentflow

Xtandit overziet de complete documentflow van creatie tot vernietiging en kiest de beveiligingsoplossing die het beste bij je organisatie past.

Blik op de toekomst

Xtandit en Quiver houden de blik gericht op de toekomst en zorgen dat uw beveiliging up-to-date blijft.

Complete dacument- en databeveilig

Xtandit en Quiver hebben een oplossing voor het complete beveiligingsvraagstuk, van veilig bewaren tot veilig delen.

Beveiligingsspecialist

Xtandit houd het overzicht, Quiver is de beveiligingsspecialist die data vanaf creatie kan beveiligen.

Verschillende leveranciers

Xtandit werkt met verschillende leveranciers. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat we elke klant, van klein tot groot, de beste oplossing voor databeveiliging kunnen bieden.

Eén aanspreekpunt

Xtandit is je aanspreekpunt. Op werkdagen zitten we klaar om je vragen te beantwoorden.

Ben jij in het bezit van een Xerox multifunctional met het ConnectKey-Platform? En heb jij te maken met privacygevoelige informatie binnen jouw organisatie? Dan hebben Quiver en Xtandit samen een oplossing voor jou ontwikkeld om ook dit laatste ‘beveiligingslek’ te dichten.

LEES MEER OVER DE QUIVER SECURE SCAN APP

De toekomst volgens Xtandit en Quiver

Quiver en Xtandit geloven dat het niet alleen belangrijk is om ict-systemen en infrastructuur te beveiligen, maar vooral ook je content en je applicaties. De gebruiker is bij beveiliging de zwakste schakel. Het is heel belangrijk om software oplossingen voor databeveiliging aan te bieden die gebruiksvriendelijk zijn. Zo gebruiksvriendelijk dat de gebruiker de oplossing niet eens opmerkt. En tegelijk zo effectief dat je als organisatie altijd de controle en het management over je content en je cruciale bedrijfsinformatie houdt.

Lees meer over de software oplossing van Quiver
Toekomst quiver en xtandit