Samenwerking Objective Lune en Xtandit

bekijk hier de match tussen het productportfolio
objective lune planet press connect

Optimaliseer je klantcommunicatie met Objectif Lune en Xtandit

Digitalisering biedt kansen om de communicatie met je klant steeds verder te optimaliseren. Xtandit ondersteunt organisaties die deze kansen willen benutten. We bieden oplossingen voor het digitaliseren van documentstromen: van creatie tot output. Met Objectif Lune als partner kunnen we de communicatie naar de klant op effectieve en innovatieve wijze vormgeven en automatiseren.

klantcommunicatie wordt steeds belangrijker
Klantcommunicatie wordt steeds belangrijker

Haal het maximale uit je data

Met Xtandit en Objectif Lune haal je het maximale uit je data. Richt bijvoorbeeld een documentstroom in van order tot aflevering en zorg dat bestelbonnen, afleverbevestigingen en facturen automatisch gegenereerd worden, digitaal of in print. Creëer documenten in je eigen huisstijl. Bepaal zelf of je documenten wilt printen, per e-mail wilt versturen of via een klantportal ter beschikking wilt stellen. En ontdek nieuwe oplossingen samen Xtandit en Objectif Lune.

 

Interactieve communicatie zonder duur maatwerk

Veel bedrijven willen gebruik maken van de interactieve mogelijkheden van mobiele communicatie, maar hebben systemen die hiervoor niet gebouwd zijn. Samen met Objectif Lune software kunnen we het onmogelijke mogelijk maken met PlanetPress Connect. Een platform dat de mogelijkheden van je bestaande applicaties en data combineert tot nieuwe interactieve geautomatiseerde processen met multichannel communicatie naar keuze.

De kracht van de samenwerking met Objectif Lune is dat wij de klant echt kunnen helpen de transformatie naar volledige digitale communicatie tot stand te brengen

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions

Xtandit en Objectif Lune: de voordelen van een strategisch partnership

Al sinds 2007 werken Xtandit en Objectif Lune samen in een strategisch partnerschap. De voordelen:

  • Xtandit en Objectif Lune kunnen klanten samen een krachtige en pragmatische oplossing bieden voor het digitaliseren van documenten en het optimaliseren van klantcommunicatie.
  • Xtandit en Objectif Lune vullen elkaar naadloos aan. Xtandit overziet het totale software en hardware landschap en kan een complete oplossing bieden voor papieren en digitale documentstromen.          
  • Objectif Lune (OL) ontwikkelt en verkoopt wereldwijd software technologie voor het realiseren van interactieve klantcommunicatie oplossingen.
  • Xtandit en Objectif stoppen niet voordat ze een antwoord hebben op elke moeilijke klantvraag, wat leidt tot innovatieve oplossingen.

Implementatie, functioneel ontwerp en support zijn onderling zo goed met elkaar afgestemd en ingeregeld dat Xtandit en Objectif Lune als één geheel richting de klant optreden. Xtandit is het aanspreekpunt.

xtandit certificate objectif lune

Productvideo Planetpress

Ronald Helmerhorst over outputmanagement
planetpress connect

De toekomst volgens Xtandit en Objectif Lune

We communiceren steeds meer mobiel met onze klanten via social media, e-mail, Whatsapp en andere online platforms. Volgens onderzoeksbureau Forrester maakt slechts 5% van de B2B-markt gebruik van de mogelijkheden van mobiele communicatie. Veel bedrijven willen wel, maar aarzelen. Hun redenen: budget, veiligheid en/of systemen die mobiele communicatie niet ondersteunen. Voor deze bedrijven bieden Xtandit en Objectif Lune een oplossing met PlanetPress Connect.

Xtandit en Objectif Lune gaan ‘the extra mile’. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten en maakt onze samenwerking uniek

Ronald Helmerhorst
general manager Objectif Lune Benelux en Zuid-Afrika

Xtandit oplossingen van Objectif Lune

Planetpress connect