Samenwerking Nuance en Xtandit

De partners aan het woord
nuance, nuance software

Een innovatieve combinatie: de software van Nuance en de service van Xtandit

Het begint met een vraagstuk van een klant op het gebied van document management. Xtandit overziet het totale vraagstuk en adviseert over de oplossing(en) die het beste passen bij de behoefte van de klant. Of de klant op zoek is naar de juiste scanoplossing, de workflow wil verbeteren of slimmer wil printen, de software oplossingen van Nuance blijken steeds weer een goede keuze te zijn.

Slimmer werken met Nuance software

Nuance levert oplossingen die bedrijven in staat stellen om slimmer te werken. Samen met Xtandit biedt Nuance oplossingen op het gebied van Print management, Output Management en ook Workflow oplossingen.

Scanning en Capture oplossingen van Nuance

15 jaar samenwerking

Xtandit en Nuance werken al meer dan 15 jaar met elkaar samen. Steeds weer op zoek naar manieren om nieuwe technologie zo in te zetten dat de klant effectiever en efficiënter kan werken. Zorgeloos, want Xtandit staat altijd klaar om te helpen waar nodig. Bij zeer complexe IT-infrastructuren of implementaties wordt de hulp van Nuance ingeschakeld.

Nuance biedt hele specifieke kennis toe op het moment dat er maatwerk nodig is of als we te maken hebben met complexe infrastructuren. Dat maakt de samenwerking heel daadkrachtig.

Edwin Jongsma
Commercieel directeur Xtandit

Xtandit en Nuance software: een uitstekende match

Team effort, dat is de kracht van de samenwerking tussen Xtandit en Nuance. En dat levert de volgende voordelen op voor onze klanten:

  • De experts van Xtandit geven gedegen advies: welke oplossing past het beste bij jouw organisatie?
  • Xtandit werkt met verschillende partners je koopt bij ons dus de oplossing die echt het beste aansluit bij de uitdagingen in jouw organisatie.
  • Xtandit helpt je bij de overview, en Nuance levert de specialistische kennis.
  • Vragen, opmerkingen of problemen? Xtandit is je aanspreekpunt. Wij helpen je altijd weer uit de brand.
  • Xtandit en Nuance gaan voor innovatie. Wij kijken altijd hoe nieuwe technologieën jouw organisatie kunnen helpen om slimmer te werken.

Kostenbeheersing en beveiliging gaan hand in hand

Michael Ching
Regiomanager Nuance

De toekomst volgens Xtandit en Nuance

Nuance en Xtandit zien dat het digitaliseren van processen en documenten een vlucht nemen. Print management software,  Scanning en Capture software en Workflow software worden daarom steeds belangrijker. De komende jaren zal het belang van digitaliseren alleen maar toenemen. Er is veel informatie op papier beschikbaar en veel informatie digitaal beschikbaar. Die twee werelden komen nu dicht bij elkaar als het gaat om kantoorautomatisering maar ook in centrale processen zoals het verwerken van facturen of het digitaliseren van poststukken.

samenwerking nuance en xtandit

Xtandit oplossingen van Nuance