Samenwerking Indocs en Xtandit

De partners aan het woord
k2 blackpearl, blackpearl software

Xtandit en Indocs bouwen samen aan workflows

Handmatige of slecht geautomatiseerde processen kosten veel tijd, geld en resources. Xtandit helpt bedrijven om bedrijfsprocessen slimmer en sneller te maken, en waar mogelijk te automatiseren. Het K2 platform van Indocs biedt hierbij vaak de uitkomst.

Xtandit overziet het hele landschap van hardware, software en processen van de klant en weet daarom welke oplossing het beste past bij de organisatie. Voor organisaties die kiezen voor een workflow oplossing van K2, werkt Xtandit met Indocs als implementatiepartner.

De zakelijke apps van Indocs maken werken makkelijker

Indocs heeft de transformatie gemaakt van enkel digitaliseren naar organisatiebreed processen automatiseren. Hiervoor zet Indocs het K2 BPM platform in. Met dit platform kunnen organisaties zakelijke apps bouwen op basis van workflows, webformulieren en documentgeneratie. Het platform gebruikt bestaande databronnen en vormt vaak het digitale hart van de organisatie.

Meer dan 10 jaar samenwerking

Xtandit en Indocs werken al 10 jaar samen om klanten de beste oplossingen te bieden voor hun digitaliseringsvraagstukken. Begon de samenwerking in 2005 nog om de innovators en early adopters van dienst te kunnen zijn, nu zijn digitaliseringsvraagstukken aan de orde van de dag voor vrijwel ieder bedrijf. Veel bedrijven zijn alweer toe aan de volgende stap. Indocs is al jaren een van de implementatiepartners van Xtandit, waarbij Indocs zorg draagt voor de technische ondersteuning bij het inrichten van processen.

Elke organisatie moet vroeg of laat overstappen naar digitale bedrijfsvoering vanuit ‘the cloud’. Wij zorgen dat organisaties hier klaar voor zijn

Jeroen Geijtenbeek
Directeur Indocs

Xtandit en K2 software: samen digitaliseringsvraagstukken oplossen

Zorgen dat de medewerkers van klanten hun werk goed en snel kunnen uitvoeren, dat is de missie van Xtandit. Klanten merken dit ook:

  • De experts van Xtandit geven gedegen advies: welke oplossing past het beste bij jouw organisatie?
  • Xtandit werkt met verschillende partners. Organisaties kopen bij ons een oplossing die echt het beste aansluit bij de uitdagingen van de organisatie.
  • Xtandit helpt je bij de overview, en Indocs levert de specialistische kennis.
  • Vragen, opmerkingen of problemen? Xtandit is het aanspreekpunt. Wij helpen je altijd weer uit de brand.
  • Xtandit is altijd bezig met innoverende oplossingen. We kijken altijd hoe nieuwe technologie organisaties kan helpen om slimmer te werken.

Bekijk hier wat Jeroen zegt over de wrokflow oplossingen van Indocs

Over K2 en business apps
k2 blackpearl, blackpearl software

We helpen onze klanten tijd te besparen door slim om te gaan met automatische herkenning van gegevens en handmatige werkzaamheden zoveel mogelijk terug te dringen.

Edwin Jongsma
Commercieel Directeur Xtandit

De toekomst volgens Xtandit en Indocs

Een explosieve groei van data in de cloud, verscherping van databeveiliging en altijd mogelijkheden voor mobiel werken. Zowel Xtandit als Indocs herkennen deze trends. Om het werk overzichtelijk te houden (of krijgen), en sneller en slimmer te werken, wordt workflow software steeds belangrijker. De komende jaren zal het belang van digitaliseren alleen maar toenemen.

Xtandit kan de digitale transitie volledig begeleiden met alle componenten die zij leveren, het is een perfecte partner om te zorgen dat een traditioneel bedrijf Cloud based gaat werken

Jeroen Geijtenbeek
Directeur Indocs

"Onze bijdrage hierin is leveren van zakelijke apps op basis van workflow en webformulieren. Dat is de kracht van onze samenwerking", zegt Jeroen Geijtenbeek, Directeur Indocs

Lees hier meer over de Xtandit oplossingen van Indocs