Samenwerking Expansion en Xtandit

Xtendis Enterprise Content Management (ECM)

Je documenten direct beschikbaar met Xtandit en Expansion

Documenten altijd en overal toegankelijk en klaar voor gebruik. Samen met onze partners maakt Xtandit deze belofte waar. Expansion is daarin een onmisbare partner. Xtandit ondersteunt klanten met het digitaliseren van documentstromen en workflows. Expansion zorgt dat documenten, in welke vorm dan ook, altijd beschikbaar zijn en klaar voor gebruik, met elk device.

Met Expansion hebben organisaties binnen elke enkele seconden beschikking over het juiste document vanaf elke (mobiele) werkplek, smartphone of tablet

Johan Blank Directeur
Expansion

Samen met Expansion biedt Xtandit oplossingen op het gebied van Document Management software.

De wereld gaat van papier naar digitaal. Voor Expansion en Xtandit is het de uitdaging om klanten te helpen in dat transformatieproces. Het team van Xtandit vanuit hun ervaring met de documentflow van creatie tot vernietiging. Het team van Expansion als experts in document management software. Samen vormen we een winning team dat gepassioneerd werkt aan de hoogste return-on-investment voor onze klanten.

Als je de juiste informatie altijd snel kunt vinden, gaat je productiviteit omhoog en de kosten naar beneden. Expansion is een partner voor wie document management core business is

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions Xtandit

Waarom Xtandit en Expansion

Maximaal rendement halen uit de digitalisering van je documenten en workflow. Dat is waar het om gaat. En dát is nu precies de reden waarom Xtandit en Expansion al sinds 2006 samenwerken.

Voordelen van de samenwerking

  • Xtandit en Expansion zorgen dat digitalisering leidt tot meerwaarde: grotere efficiency en lagere kosten.
  • Xtandit en Expansion delen dezelfde visie: de digitale documentstroom zal alleen maar groeien en het is onze passie om klanten te helpen om deze stroom optimaal te managen.
  • De expertise van Xtandit en Expansion vullen elkaar aan. Xtandit heeft rijke ervaring in de overgang van papier naar digitaal. Expansion is specialist in digitale documenten.
Lees meer over de software van Expansion
expansion xtendis personeels dossier

Voor een goed functionerend document management systeem is de kwaliteit van de implementerende partij doorslaggevend. Daarom werken we samen met Xtandit

Johan Blank Directeur
Directeur Expansion
  • Na jarenlange samenwerking zijn onze werkprocessen zeer goed op elkaar afgestemd. Expansion en Xtandit voelen zich samen verantwoordelijk voor vraagstukken van de klant. Xtandit is het centrale aanspreekpunt.
  • Xtandit overziet het complete software landschap en kiest de document management software die het beste bij je organisatie past.
  • Xtandit werkt met verschillende leveranciers. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat we elke klant, van klein tot groot, de beste oplossing voor document management kunnen bieden.
Lees meer over document management software
Expansion

De toekomst volgens Xtandit en Expansion

Wij geloven stellig dat de digitalisering de komende jaren doorgroeit en dat digitale informatie gemakkelijk vindbaar, goed beveiligd en gestructureerd opgeslagen moet zijn. Het is belangrijk om die documentenstroom goed te beveiligen en er structuur aan te geven, zodat je documenten die cruciaal kunnen zijn in een case, bij een klacht of project gemakkelijk terug kunt vinden. Er zijn nog heel veel bedrijven in de markt die daarbij geholpen kunnen worden.