de graaf logo

Samenwerking tussen De Graaf security en Xtandit

De nieuwe wereld

In de huidige digitale wereld is er steeds minder aandacht voor fysieke bedrijfsdocumenten en datadragers. Toch heeft ieder bedrijf hier nog mee te maken. Het papieren archief moet bijvoorbeeld opgeslagen of juist vernietigd worden en oude harde schijven moeten bijvoorbeeld gewist of vernietigd worden.

De document management oplossingen van De Graaf Security bieden oplossingen voor deze problemen. Of het nu gaat om het opslaan, archiveren of vernietigen van een archief.

Voor Xtandit staat de levenscyclus van het document centraal. Van Creatie tot Vernietiging! De dienstverlening van de Graaf zet de puntjes op de i.

Johan Peereboom
Sales Manager Xtandit

Waarom De Graaf Security via Xtandit?

Xtandit helpt bedrijven met slim document management. Zo bieden wij een breed scala aan document management oplossingen, waarmee organisaties digitaal hun werk kunnen organiseren.  Maar, bij de transitie naar digitaal werken komt een berg papier kijken. Hoe ga je slim om met je papieren archief en de datadragers die in de organisatie aanwezig zijn? Wij helpen je om te bekijken of de oplossingen van De Graaf Security passen bij jouw organisatie.

We helpen je graag

Wil je meer informatie over de document management oplossingen van De Graaf Security of wil je weten of deze oplossingen bij jouw organisatie passen? Neem dan contact op of maak een afspraak met één van onze experts.

Neem contact op of maak een afspraak
xtandit expert panel