Planetpress mailings

Planetpress mailings

Communicatie moet persoonlijk en relevant zijn. Creëer mailings die op de klant zijn toegesneden. Zowel PrintShopMail Connect als PlanetPress Connect beschikken over krachtige functies om gepersonaliseerde documenten te creëren en via elk gewenst kanaal te distribueren: print, e-mail of web. PlanetPress Connect kan de mailings zelfstandig en automatisch uitvoeren.

De mogelijkheden van Planetpress mailings

Bekijk hier hoe PlanetPress mailings werkt
5 planet press software oplossingen

Een eenvoudige brief op naam

Mailings maken met professionele software is een beetje vergelijkbaar met de mail merge-functie in Microsoft Word. Velden uit een adressenbestand worden toegevoegd aan een standaardbrief, waarna elke geadresseerde een brief op naam krijgt met het juiste adres.

Voordelen van gepersonaliseerde mailings:

  • Meer respons
  • Meer orders
  • Grotere klantloyaliteit
  • Kortere reactietijd
  • Meer inkomsten
Download de brochure
virtual stationary, virtual stationary software, planetpress virtual stationary

Complexe gepersonaliseerde mailings

Het ware potentieel van variabele data printen met PrintShopMail Connect en PlanetPress Connect zit in het personaliseren van complexe documenten, zoals mailings, advertenties of folders. Afhankelijk van uw data worden de documenten conditioneel samen gesteld.

Ontwerp uw mailings op één locatie.

Ontwerp mailings voor web, print en e-mail in de Designer-tool in slechts één template. Drag en drop alle afbeeldingen, tekst en variabele velden eenvoudig in het document, zonder gebruik van scripts.

Voorkom overload

Te veel communicatie kan klanten irriteren. PlanetPress Connect kan informatie die bestemd is voor dezelfde persoon, herkennen en samenvoegen in één envelop. Of verander een factuur in een advertentievehikel door een gepersonaliseerde boodschap toe te voegen.

Lees meer over de mogelijkheden van PlanetPress Connect 

Bekijk hier waarom Planetpress zo goed aansluit op het productportfolio van Xtandit

De partners aan het woord
objective lune planet press connect

Mailings printen met PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect is al meer dan 20 jaar de standaard in de grafische branche als standalone oplossing voor ontwerp en printen van gepersonaliseerde mailings of variabele data documenten. Samenstellen en ontwerp is eenvoudig. PrintShop Mail Connect zorgt dat (productie) printers op topsnelheid kunnen draaien.

Lees hier meer over PrintShop Mail

Voor wie?

PrintShopMail Connect en PlanetPress Connect voor mailings zijn onmisbare tools voor bedrijven die gepersonaliseerde communicatie serieus nemen.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Meer weten over mailings met PrintShopMail Connect of PlanetPress Connect en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

Laat een terugbelverzoek achter
onze Xtandit experts staan klaar