planetpress e-facturatie

Planetpress e-facturatie

PlanetPress Connect e-facturatie

Veel factureersystemen zijn weinig flexibel. Voor printen is voorbedrukt papier nodig, bijlagen meesturen is een crime en verzending per e-mail is lastig. Met e-facturatie met PlanetPress Connect kun je facturen eenvoudig personaliseren en versturen zoals de klant graag wilt. Voor een betere klantrelatie.

De klant is koning bij e-facturatie

Sommige klanten willen een factuur via de post, sommige via e-mail. Weer anderen willen graag een overzicht via een klantportal op internet. Met e-facturatie van PlanetPress Connect is dat geen enkel probleem. Elke klant ontvangt een factuur op de manier waarop hij het zelf wenst.

Lees meer over alle mogelijkheden van PlanetPress Connect

E-facturatie met PlanetPress Connect in actie!

Bekijk hoe E-facturatie werkt
planetpress printshop mail connect. in actie

Grotere efficiëntie door personalisatie

Verstuur je facturen namens verschillende vestigingen of bedrijfsonderdelen? Elke factuur kun je per klant automatisch laten personaliseren met de juiste afzender. En print dan gelijk een aantrekkelijk aanbod die op je klant is toegesneden. Dat bespaart een extra losse mailing én dubbele verzendkosten.

Gebruik de factuur voor interactieve communicatie

Laat klanten direct en veilig online betalen met iDeal of creditcard. Of voeg een link toe naar een actie op social media of naar een aanbieding in je webshop. Klanten vinden het prettig als het makkelijk is om te reageren. En voor je organisatie biedt het alleen maar voordelen.

Facturen in huisstijl

Of facturen nu worden geprint of in PDF worden verstuurd. Via PlanetPress Connect Designer maak je maar één template in de huisstijl van je organisatie. Facturen zien er daardoor altijd hetzelfde uit, voor een professionele uitstraling richting je klanten. Duur voorbedrukt factureerpapier is niet meer nodig.

Voor wie?

E-facturatie met PlanetPress Connect is een aanrader voor elke organisatie die de relatie met de klant wil optimaliseren en het factureerproces efficiënter wil inrichten, zowel in MKB als bij multinationals.

De voordelen van een e-facturatie

  • Efficiëntieverbetering
  • Facturen zijn eenvoudig te personaliseren
  • Verrijken met interactieve elementen
  • Kostenbesparing
  • Factureren zoals de klant het wenst: per e-mail, post of via webportal

Lees meer over Document Management met Xtendis en alle toepassingen

e-facturatie PlanetPress Xtandit

Onze experts staan voor je klaar

Meer weten over e-facturatie met PlanetPress Connect en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met één van onze experts.

Neem contact met ons op
onze Xtandit experts staan klaar