planet press capture

PlanetPress Capture

Met digitale formulieren kun je je workflow efficiënter inrichten. Maar soms zijn papieren formulieren onvermijdelijk. In zulke gevallen biedt PlanetPress Capture de oplossing. Met de Anoto digitale pen kun je papieren formulieren laten ondertekenen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een digitale documentflow.

De voordelen van PlanetPress Capture

- Formulier beschikbaar in PDF na ondertekening.
- Scannen van het papieren formulier is niet nodig.
- Een ideale oplossing voor processen waarbij papieren formulieren vereist of noodzakelijk zijn.

Download de brochure
planet press capture

Papieren formulieren slim verwerken met PlanetPress Capture

De afhandeling van papieren documenten kan bedrijfsprocessen flink vertragen. Zeker wanneer ondertekening een voorwaarde is voor vervolgacties, zoals de facturatie. Met hulp van PlanetPress Capture en de Anoto digitale pen is een papieren formulier bijna direct na ondertekening digitaal beschikbaar. Klaar voor verdere verwerking.

 

Bekijk hier hoe de Anoto pen werkt

Een tevreden gebruiker aan het woord
planetpress capture

Zo werkt PlanetPress Capture en de Anoto-pen

Met PlanetPress Capture worden Anoto-rasterpatronen geprint op de formuliergedeeltes die ondertekend of ingevuld moeten worden. Bij het ondertekenen slaat de Anoto digitale pen de geschreven informatie op.

Na plaatsing in een dock of via de mobiele telefoon zendt de pen de informatie naar de PlanetPress-omgeving. Hier plaatst het platform de ingevulde gegevens in een PDF van het formulier. Dit triggert de digitale workflow: de klant ontvangt de PDF ter bevestiging en het formulier is klaar voor verdere (automatische) administratieve verwerking via een XML-bericht met dezelfde informatie.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Meer weten over PlanetPress Capture en de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Een keer live bij Janssen en Janssen kijken hoe ze ermee werken? Laat een terugbel verzoek achter!
Xtandit expert panel