mobiel print oplossingen

Alle Mobiel printen oplossingen

Mobiel werken is zo gewoon geworden, dat we het niet eens meer een trend kunnen noemen. Je zou daarom verwachten dat mobiel printen net zo normaal is als mobiel werken. Maar niets is minder waar.

Bedrijven zien het belang van mobiel printen, maar beginnen er om uiteenlopende redenen niet aan. De grootste zorg is de beveiliging. Zeker nu het aantal BYOD-apparaten in organisaties toeneemt, nemen organisaties het zekere voor het onzekere.

plaatsonafhankelijk werken mobiele software oplossingen
Werken doen we op uiteenlopende plekken op verschillende devices

Oplossing

Een goede oplossing voor mobiel printen neemt de zorgen rondom de beveiliging van vertrouwelijke documenten weg. Er zijn verschillende oplossingen. Xtandit helpt organisaties in de zoektocht naar de oplossing die het beste aansluit bij de situatie en de wensen van het bedrijf. Heb je Xerox multifunctionals met ConnectKey? Dan kun je ook van dit platform gebruikmaken om mobiel te printen.

Wat is mobiel printen?

Mobiel printen betekent dat je vanaf ieder apparaat documenten kunt afdrukken naar een zelf geselecteerde printer. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van mobiel printen:

  • Vanaf iedere locatie printen (thuis, onderweg, op kantoor)
  • Afdrukken op een willekeurige printer
  • Vanaf alle devices. Denk aan smartphones, laptops, tablets en pc’s
  • Makkelijk, snel, flexibel en goed beveiligd
mobiele print oplossingen

Organisaties zijn zich bewust van het belang van mobiel printen, maar maken zich zorgen over de beveiliging. Een goed passende oplossing voor mobiel printen kan deze zorg wegnemen

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Waarom Mobiel printen?

Verschillende trends beïnvloeden de vraag naar oplossingen voor Mobiel printen. Zo zijn er steeds meer privé apparaten in organisaties aanwezig (Bring Your Own Device) en is Mobiel werken in veel organisaties de standaard geworden. Steeds meer organisaties kiezen ook voor flexibele werkplekken.

Veilig Printen

Omdat medewerkers niet altijd op hetzelfde apparaat bij dezelfde printer in de buurt zitten, is het tijd dat organisaties mee gaan in deze veranderingen. Uiteraard op de meest veilige manier. Kies daarom voor een oplossing voor Mobiel printen. Makkelijk, snel, flexibel en beveiligd.

Mobiel werken is de huidige werkelijkheid. De vraag die we onszelf moeten stellen is dus niet óf we mobiel printen mogelijk moeten maken, maar hoe we dat gaan doen

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Xtandit: meer dan software alleen….

Iedere organisatie is uniek en het aantal beschikbare oplossingen is groot. Hoe weet je nu welke oplossing het beste bij je organisatie past? Xtandit helpt je met kiezen. Ook ben je bij ons verzekerd van uitstekend beheer van de oplossing. Bij vragen of problemen, zijn wij je rots in de branding.

bekijk hier ons Partner managementproces

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Verdwaald tussen de oplossingen? Of wil je gewoon een goed advies? Onze specialisten helpen je graag!

Laat een terugbelverzoek achter
expert software 2