XMPie StoreFlow software

XMPie StoreFlow software

Klanten die 24/7 bestellingen willen plaatsen, steeds meer kleine opdrachten en stevige concurrentie. De huidige markt is uitdagend voor grafimedia bedrijven en drukkerijen. Omgaan met de uitdagingen van deze tijd kan lastig zijn. Web-to-print oplossing StoreFlow van XMPie helpt bedrijven bij het opzetten en beheren van een webwinkel, én zorgt ervoor dat het proces geautomatiseerd verloopt.

Download de brochure

Hoe werkt XMPie StoreFlow?

Met XMPie StoreFlow software kunnen grafimedia bedrijven en drukkerijen eenvoudig een online winkel of marketing portal opzetten en beheren. De oplossing is voorzien van ingebouwde pre-press automatisering. Daardoor zorgt StoreFlow ervoor dat de hele workflow geautomatiseerd wordt.

xmpie storeflow
XMPie StoreFlow

Welke problemen los je op met XMPie StoreFlow?

Offertes en herhaalopdrachten kosten veel tijd, er lopen veel verschillende processen door elkaar heen of klanten kunnen niet 24 uur per dag bij jouw organisatie terecht voor het plaatsen van een order. Dit kost niet alleen tijd, maar ook geld. Met XMPie StoreFlow zijn deze uitdagingen verleden tijd. Organisaties die deze oplossing inzetten merken dat zij minder tijd kwijt zijn aan offertes en herhaalopdrachten en meer up-sell en cross-sell aan bestaande klanten kunnen bieden.

De belangrijkste kenmerken van XMPie StoreFlow

  • Een complete web-to-print online winkeloplossing waarmee de hele workflow beheerd wordt
  • Prepress-automatisering
  • Mogelijkheid om eenvoudig op te schalen naar multi-channel
  • Ondersteuning voor Adobe-workflow
  • Klanten kunnen kiezen uit statische, gepersonaliseerde en variabele documenten. Ze kunnen zelf documenten uploaden of kiezen uit de catalogus

XMPie StoreFlow is gemaakt voor groei.”

Joost van Hensbergen
Account Manager Grafisch Xtandit

De grootste voordelen van XMPie StoreFlow

Werken met XMPie StoreFlow biedt jouw organisatie een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • StoreFlow is een betaalbare oplossing
  • SaaS-abonnement of software met licentie in de cloud, dat maakt de oplossing schaalbaar
  • Werkt ook uitstekend met mobiele apparaten
  • Eén complete oplossing voor alle aspecten van een online winkel
  • Betalingsmogelijkheden geïntegreerd in de oplossing

Waarom kiezen voor XMPie StoreFlow?

Wij werken samen met een groot aantal leveranciers, waardoor we voor iedere organisatie de best passende oplossing kunnen bieden. Voor organisaties die op zoek zijn naar een complete web-to-print oplossing, kan XMPie StoreFlow een slimme keuze zijn.

Is XMPie StoreFlow voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Deze oplossing is geschikt voor zowel grote als kleine grafimediabedrijven en drukkerijen. XMPie StoreFlow is een laagdrempelige, betaalbare oplossing die makkelijk op te schalen is. Deze oplossing is geschikt voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een complete oplossing voor het opzetten en beheren van een online winkel.  

xmpie storeflow

Onze experts staan voor je klaar!

Wil je weten of XMPie StoreFlow een oplossing is die past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar. Bel ons of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
expert grafisch 2