EFI FreeForm software

EFI Fiery FreeForm software

Organisaties die variabele data willen printen, schaffen vaak direct allerlei ingewikkelde, dure software aan. In de praktijk blijkt dat dit helemaal niet nodig is, want veel machines beschikken standaard over de mogelijkheid om EFI Fiery FreeForm te installeren. Juist voor organisaties die de mogelijkheden van variabele data printen voor het eerst willen verkennen, is EFI Fiery FreeForm een goede keus. EFI Fiery FreeForm is een handige, gratis oplossing waarmee variabele data printen heel eenvoudig wordt. Gepersonaliseerde marketinguitingen maak je voortaan in een handomdraai.

Xtandit biedt verschillende oplossingen voor grafische bedrijven die op zoek zijn naar manieren om slimmer en sneller te werken. Wil je starten met het printen van variabele data, dan is FreeForm wellicht een slimme keuze voor jouw organisatie.

Wat is EFI Fiery FreeForm

EFI Fiery FreeForm is een gratis applicatie in de EFI rip. Alle printers die beschikken over een EFI rip, zijn geschikt voor EFI Fiery FreeForm. De gratis applicatie is vooral interessant voor organisaties die voor het eerst aan de slag gaan met het printen van variabele data, of hier nog weinig ervaring mee hebben. Ook organisaties die slechts sporadisch te maken hebben met variabele data printen kunnen veel hebben aan FreeForm.

EFI Fiery FreeForm software

Variabele data printen

Het afdrukken van grote, exact dezelfde afdrukken, komt steeds minder vaak voor. De vraag naar gepersonaliseerde afdrukken neemt toe. Sommige elementen in de afdruk blijven wel gelijk. Denk bijvoorbeeld aan een flyer die je 500 keer wilt afdrukken, maar wel steeds met een andere naam erop gedrukt. Zonder de juiste tools kost dit enorm veel werk en is de kans op fouten groot.

Met EFI Fiery FreeForm combineer je statische en dynamische inhoud om gepersonaliseerde afdrukken te creëren. De tool helpt je om de verwerkingstijd te verkleinen en efficiënter te werken. In de Fiery FreeForm Sample Kit vindt je als gebruiker allerlei voorbeelden en templates.

Met EFI Fiery FreeForm kunnen organisaties eenvoudig kennismaken met het printen van variabele data.”

Ivo Bakker
Sales Manager Grafisch

De grootste voordelen van EFI Fiery FreeForm

Werken met EFI Fiery FreeForm biedt organisaties een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • EFI Fiery FreeForm is gratis
  • Fiery FreeForm ondersteunt alle VDP-technologieën
  • Fiery-servers werken probleemloos samen met alle toonaangevende VDP software applicaties, waaronder EFI DirectSmile, XMPie, FusionPro, GMC Inspire en PrintShop Mail.

Waarom kiezen voor EFI Fiery FreeForm via Xtandit:

Bij Xtandit weten we alles van variabele data printen. We werken samen met verschillende partners, waaronder EFI. Doordat we samenwerken met veel verschillende leveranciers, hebben wij ook een totaaloverzicht in wat er te krijgen is op de markt. Wij kunnen je daarom altijd helpen om de beste oplossing te kiezen.

Meer weten over de variabele data printing oplossingen voor grafische bedrijven van Xtandit?

Is EFI Fiery FreeForm voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Deze oplossing is geschikt voor organisaties die gebruik maken van printers met een Fiery server en variabele data willen printen. De oplossing is zeer geschikt als eerste kennismaking met het printen van variabele data en voor organisaties die slechts incidenteel variabele data printen.

Wil je weten of EFI Fiery FreeForm een oplossing is die past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op