EFI Fiery Hot Folders

EFI Fiery Hot Folders software

Steeds opnieuw de afdrukinstellingen vaststellen voor een bepaalde uitvoer is een tijdrovende klus voor bedrijven in de grafische industrie. Met EFI Fiery Hot Folders is deze ergernis verleden tijd.

EFI Fiery Hot Folders is een workflow oplossing die het proces van het verzenden van bestanden voor afdrukken versnelt en automatiseert. Hiermee voorkom je dat steeds dezelfde opties voor meerdere taken of veelgebruikte opmaakmodellen ingesteld moeten worden. Zo gaat het printen sneller en worden er minder fouten gemaakt.

Xtandit biedt verschillende oplossingen voor grafische bedrijven die op zoek zijn naar manieren om slimmer en sneller te werken. Wij helpen je bij het zoeken naar de best passende oplossing voor jouw organisatie.

Hoe werkt EFI Fiery Hot Folders?

EFI Hot Folders helpt organisaties om meer werk gedaan te krijgen, door het werk-indieningsproces te automatiseren. Wanneer dit proces automatisch plaatsvindt, worden er minder fouten gemaakt en hoeven terugkerende instellingen niet steeds opnieuw ingevoerd te worden. Het werk is dus sneller gedaan.

Makkelijk in gebruik

Binnen het netwerk kunnen meerdere gebruikers mappen delen en publiceren. Zo wordt samenwerken eenvoudig. Gebruikers kunnen eenvoudig filters instellen en afdrukinstellingen aanpassen via overdracht mappen. Ook hebben gebruikers toegang tot afdrukopties, waaronder taakvoorinstellingen en inslagsoftware. Met de Preflight-optie controleer je in een handomdraai verzonden taken op fouten.

Beschikbaarheid

Fiery Hot Folders is beschikbaar als de tool is aangesloten op een Fiery Server met ondersteuning voor Hot Folders. Fiery Hot Folders en virtuele printers zijn standaard aanwezig in Fiery externe servers.

De grootste voordelen van EFI Fiery Hot Folders

Werken met EFI Fiery Hot Folders biedt jouw organisatie een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Krijg eenvoudig meer werk gedaan.
  • Beheer centraal de afdrukinstellingen voor meer controle.
  • Publiceer en deel Fiery Hot Folders met andere gebruikers in het netwerk.
  • Reduceer het aantal fouten.
  • Terugkerende taken worden geautomatiseerd.
  • Handig drag-and-drop systeem.

Met hotfolders kunnen basishandelingen geautomatiseerd worden, waardoor efficiënter gewerkt kan worden met minder kans op fouten.”

Frank Zandee
Services Support Manager Xtandit

Waarom kiezen voor EFI Fiery Hot Folders via Xtandit?

Bij Xtandit weten we alles van workflows. We werken samen met verschillende partners, waaronder EFI. Doordat we samenwerken met veel verschillende leveranciers, hebben wij ook een totaaloverzicht in wat er te krijgen is op de markt. Wij kunnen je daarom altijd helpen om de beste oplossing te kiezen.

Meer weten over de workflow oplossingen voor grafische bedrijven van Xtandit?

Bekijk de workflow oplossingen

Is EFI Fiery Hot Folders voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Deze oplossing is geschikt voor organisaties die te maken hebben met terugkerende printopdrachten. Denk bijvoorbeeld aan interne repro’s en drukkerijen.

Onze experts staan voor je klaar

Wil je weten of EFI Fiery Hot Folders een oplossing is die past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op
expert grafisch 2