software mobile integraties Xtandit

Enterprise content management (ECM)

Wat is Enterprise content management software?

Enterprise content management is het beheer van ongestructureerde informatie in een organisatie. Informatie wordt gezien als ongestructureerd, wanneer het niet direct als veld in een database op te roepen is. Voorbeelden van ongestructureerde informatie zijn Microsoft Word-documenten, e-mails, video’s, afbeeldingen, XML-bestanden en PDF’s. Enterprise content management is een systeem dat organisaties helpt deze ongestructureerde informatie te structureren.

ECM-functionaliteiten

Informatie beheren doe je veilig door gebruik te maken van een ECM platform. Beheer het hele documentproces, van vastlegging tot vernietiging van informatie. Denk hierbij aan de volgende ECM-functionaliteiten:

Documenten vastleggen en scannen

Van all-in-one printers die één pagina scannen tot systemen die duizenden pagina’s per uur kunnen scannen.

Documentbeheer

Gebruik de innovatieve documentbeheerfuncties van het systeem om vastgelegde informatie en documenten te beheren. Denk bijvoorbeeld aan revisie- en versiecontrole, handtekeningen en geavanceerd zoeken.

Integratie met alle applicaties

Integreer met applicaties, en gebruik daarvoor verschillende integratieopties. Zo kunnen medewerkers van de organisatie zich focussen op het verbeteren van bedrijfsprocessen en hoeven ze zich niet bezig te houden met aangepaste codering

Procesautomatisering

Optimaliseert bedrijfsprocessen, automatiseer terugkerende taken en zorg ervoor dat documenten op het juiste tijdstip aan de juiste medewerkers worden geleverd.

Documenten genereren en verzenden

Met een ECM platform kun je vaak automatisch brieven, overzichten en documenten genereren op basis van zakelijke beslissingen en stuurt die vervolgens per brief, e-mail of fax naar de klanten. Wanneer documenten op een digitale mediadrager verstuurd moeten worden, maak je eenvoudig een cd, dvd, Blu-ray Disc met de eenvoudig te bedienen geïntegreerde viewer.

Recordbeheer

Beheer de opslag van alle gekoppelde bedrijfsrecords, minimaliseert risico's en helpt bij compliance.

Keuze voor ECM is meer dan een keuze voor software

Eén van de partners waar Xtandit mee samenwerkt, is Expansion met hun oplossing Xtendis. En dat is niet voor niets: bij Xtandit weten we maar al te goed dat de keuze voor een ECM-oplossing meer is dan een investering in software. Het is een investering in een oplossing die de organisatie helpt ook in de toekomst de concurrentie voor te blijven. Xtandit beveelt Xtendis graag aan bij klanten, omdat Expansion één van de leidende organisaties is in ECM-oplossingen.

GDPR compliance met Xtendis

Gebruik het EIM platform om oplossingen te ontwikkelen die de organisatie helpen te voldoen aan de Europese privacywet General Data Protection Regulation.

Lees hier alles over Xtendis en dataveiligheid
dataveiligheid

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd welke ECM software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2