xtendis

Xtendis Enterprise Content Management (ECM)

Enterprise Content Management (ECM)

De hoeveelheid digitale en ongestructureerde informatie groeit exponentieel. Het Enterprise Content Management (ECM) platform Xtendis helpt organisaties meer rendement uit hun informatie te halen. Office-documenten, pdf-files en e-mails worden in één centraal digitaal archief vastgelegd en zijn altijd en overal direct beschikbaar.

Voordelen van Enterprise Content Management (ECM) Xtendis

  • Alle documenten centraal en digitaal gearchiveerd op één plek.
  • Geen tijdverlies door zoekgedrag. Documenten zijn direct oproepbaar, vanaf elk device.
  • Kostenbeparing door automatische archivering

Xtendis waarborgt de veiligheid van documenten

Download de brochure
xtendis

De juiste informatie direct beschikbaar

Documenten kunnen binnen enkele seconden worden opgeroepen met behulp van vastgelegde kenmerken of aan de hand van de volledig geïndexeerde inhoud. Gebruik daarvoor de gebruiksvriendelijke user interface van het Enterprise Content Management (ECM) platform Xtendis zelf. Of roep de documenten op via andere systemen, zoals bestaande interne (backoffice) applicaties, of externe portals, zoals een klantportal.

Efficiency door automatisch archiveren

Het Enterprise Content Management platform (ECM) Xtendis archiveert op een uiterst efficiënte wijze. Xtendis gebruikt geavanceerde herkenningstechnieken zoals OCR, ICR, Barcode- en QR-codeherkenning.

Johan Blank aan het woord over de toekomst

Beluister hoe Expansion voorspelt over de toekomst
Xtendis Enterprise Content Management (ECM)

Duurzame en veilige opslag

ECM platform Xtendis bewaakt de integriteit en authenticiteit van documenten. Gebruikers kunnen ervan op aan dat ze altijd de juiste versie van een document aangereikt krijgen. Documenten zijn in een onwijzigbaar formaat (.PDF of .TIFF) opgeslagen zodat ze onveranderbaar zijn. De toegang tot documenten kan worden beperkt door alleen geautoriseerde gebruikers toestemming te geven.

Versiebeheer met audit trail

Voor bewerking of actualisering van een opgeslagen document is een kopie in het oorspronkelijke bestandsformaat beschikbaar. Bij opslag ontstaat een nieuwe versie. De oorspronkelijk auteur en alle bewerkingen zijn zichtbaar in de audit trail.

Enterprise Content Management software Xtendis heeft uitgebreide mogelijkheden om een koppeling te maken met de bestaande systemen in een organisatie, zoals AFAS, Exact, Navision, SharePoint en SAP

Remko Hoekstra
Account Manager Document Process Solutions Xtandit

Voor wie?

Enterprise Content Management van Xtendis wordt succesvol ingezet bij bedrijven met een grote stroom aan ongestructureerde informatie.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Meer weten over Enterprise Content Management van Xtendis en de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Laat een terugbelverzoek achter
onze Xtandit experts staan klaar