Digitaal archief optimaliseren

Digitaal archief optimaliseren met Xtendis

Met Xtendis Digitaal Archief hebben organisaties met één druk op de knop de beschikking over de juiste informatie. Vanaf elk willekeurig device. Hierdoor kun je klanten beter van dienst zijn. Ben je veel minder tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste documenten. En weet je zeker dat je dossiers compleet zijn.

Ieder document direct beschikbaar met Xtendis

  • De juiste versie van elk document direct beschikbaar
  • Documenten uit diverse bronnen in één digitaal archief
  • Eenvoudig te koppelen aan applicaties
  • Slaat documenten duurzaam en veilig op
Download de brochure
Koppeling digitaal archief

Koppeling digitaal archief met bestaande systemen

Koppel je bestaande applicaties aan Xtendis en maak gebruik van één centrale documentenarchief. Het digitale archief kan worden gekoppeld aan veelgebruikte systemen, als AFAS, Exact, Navision, SharePoint en SAP. Alle systemen maken dankzij Xtendis gebruik van dezelfde documentbron.

Digitale archivering in de cloud

Integreer het digitale archief in je eigen netwerk of kies voor een cloud-oplossing. Bij de Xtendis cloudoplossing heb je geen omkijken naar het technisch beheer, maar profiteer je wel van de voordelen van een digitaal archief.

Xtendis is een stabiele digitale archiveringsoplossing, waarbij in samenwerking met Xtandit, de servicegraad ook heel hoog is

EDWIN HARING
OF COURSE

Veilige en duurzame archivering

Het digitale archief waarborgt authenticiteit en integriteit van documenten en beschermt tegen ongeoorloofd gebruik. Hiermee voldoet de organisatie aan de archiveringseisen van instanties als de Arbeidsinspectie en de Belastingdienst.

Lees meer over document management met Xtendis en alle toepassingen

Voor wie?

Xtendis is al bij honderden organisaties met documentintensieve processen succesvol ingezet, zowel in MKB- en kleinbedrijf als bij multinationals.

Onze experts staan voor u klaar

Meer weten over Xtendis Digitaal Archief en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op
xtandit expert panel 5