Managed Print Services printer onderhoud CSD

Xtendis digitaal contractbeheer

Zoeken naar de juiste map met contracten is verleden tijd. Met Xtendis digitaal contractbeheer staan alle contracten centraal opgeslagen in één digitaal archief: veilig en compleet. Opvraagbaar vanaf elke werkplek, via allerlei zoekwoorden. Dat scheelt kostbare tijd en bespaart archiefruimte.

Efficiënt digitaal contractbeheer

  • Ieder contractdossier direct opvraagbaar
  • Archiveer nieuwe documenten snel en automatisch
  • Laat nooit meer contracten per ongeluk verlopen
  • Bescherm contracten tegen fraude en calamiteiten
Download de brochure
Efficiënt digitaal contractbeheer

Tijdsbesparing bij archivering

Nieuwe documenten kunnen direct aan het juiste contractdossier worden toegewezen. Het is ook mogelijk om Xtendis automatisch contractdossier te laten aanmaken, zodra een nieuwe opdrachtgever wordt geregistreerd via het CRM- of ERP-systeem van de organisatie.

Documenten snel en eenvoudig oproepen

De documenten in de dossiers zijn met verschillende zoeksleutels snel terug te vinden. Als Xtendis ook wordt gebruikt voor het scannen en toewijzen van inkoopfacturen, dan is het mogelijk om bij de boeking direct de bijbehorende leverancierscontracten te raadplegen.

Gegarandeerd veilig en onwijzigbaar

Dankzij Xtendis kan met de contracten niets gebeuren. Alle documenten zijn onwijzigbaar opgeslagen. Dankzij uitgebreide autorisatiemogelijkheden hebben alleen medewerkers toegang die daarvoor toestemming hebben gekregen. De autorisatie is tot op documentniveau in te regelen.

Vinger aan de pols

Houd grip op de status van contracten, zoals vervaldata. Xtendis genereert automatisch een e-mail ter herinnering, zodat een medewerker op tijd actie kan ondernemen en contracten niet per ongeluk automatisch worden verlengd.

Lees meer over Xtendis

We wilden een pakket dat ons écht zou ontzorgen en heel veel werk uit handen zou kunnen nemen, dat hebben we zeker bereikt

ALEX ELEVELD
TEAMLEIDER ICT DIERENBESCHERMING

De Dierenbescherming

De Dierenbescherming gebruikt Xtendis voor digitale factuurverwerking, maar gaat de software ook inzetten om andere processen te optimaliseren. “We gaan Xtendis nu ook gebruiken voor documentmanagement en ons contractenbeheer", aldus Alex Eleveld.

Voor wie?

Xtendis is al bij honderden organisaties met documentintensieve processen succesvol ingezet, zowel in MKB- en kleinbedrijf als bij multinationals.

Wat kan er mis gaan zonder digitaal contractbeheer?

Hoe groter de organisatie is, hoe lastiger het is om contractbeheer in een Microsoft Excel-werkblad te beheren. De kans dat er contracten en andere daaraan gerelateerde documenten zoekraken of ‘rondzweven’ in de organisatie is groot. Zeker met de komst van de GDPR is het belangrijk dat jouw bestanden beveiligd zijn opgeslagen. 

Lees verder

Onze experts staan voor u klaar

Wil je weten of Xtendis Contractbeheer een mooie oplossing is voor je organisatie? 

Neem contact op
expert software 2