Onbase software Xtandit

Enterprise File Sync and Share (EFSS)

Nog steeds zijn er veel organisaties waar medewerkers gebruik maken van FSS systemen die eigenlijk voor consumenten bedoeld zijn. En dat is slecht nieuws voor de beveiliging van data. Daarom is het verstandig om te gaan werken met een EFSS systeem dat zo gebruiksvriendelijk is, dat medewerkers er graag gebruik van gaan maken.

ShareBase is het EFSS-product (Enterprise File Sync and Share) van OnBase, en is een ideale uitbreiding van de OnBase-oplossing. Met ShareBase kunnen organisaties zelf eigenaar blijven van uiteenlopende gegevens en content en de touwtjes in handen houden. ShareBase wordt gehost in een cloud die specifiek ontworpen is voor contentmanagement, zodat medewerkers veilig bestanden kunnen delen.

Wat is OnBase software?

OnBase is één platform dat Enterprise Content Management (ECM), Case Management, Business Process Management (BPM), Document capture verstrekt op basis van één database, codebase en archief. Enterprise File Sync and Share (EFSS) voor het OnBase platform is beschikbaar met onze complementaire oplossing, ShareBase. 

OnBase is een platform waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen met behulp van een ‘point and click’ systeem. Dit systeem helpt je om in de hele organisatie informatie gestuurde processen te stroomlijnen. 

Lees hier meer over het OnBase platform
Onbase software Xtandit

Waarom OnBase uitbreiden met ShareBase?

Met ShareBase kunnen medewerkers eenvoudig automatisch informatie delen en samenwerken. Werken met ShareBase biedt de volgende voordelen:

  • Controle over de onderneming behouden – Wanneer medewerkers de organisatie verlaten of van functie veranderen, kun je gemakkelijk het eigenaarschap van gedeelde mappen overdragen of intrekken.
  • Naleving waarborgen – Houd controle op alle documenten en content en elimineer het gebruik van niet-goedgekeurde documentsystemen en informatiesilo’s.
  • Informatie delen met vertrouwen – Je weet altijd waar gegevens zich bevinden, en je kunt er gerust op zijn dat ze nooit gemengd worden met gegevens van andere organisaties. Gebruik meerdere opslaggebieden met unieke encryptiesleutels voor elk gebied.

GDPR compliance met OnBase

Gebruik het OnBase platform om oplossingen te ontwikkelen die de organisatie helpen te voldoen aan de Europese privacywet General Data Protection Regulation.

Lees hier alles over OnBase en dataveiligheid
Data security Xtandit

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of OnBase software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2