Onbase software Xtandit

OnBase Enterprise content management (ECM)

OnBase is de erkende marktleider in Enterprise content management (ECM). Met OnBase software kun je de volledige levenscyclus van documenten en informatie beheren, van vastlegging en archivering tot vernietiging. OnBase Enterprise content management is onderdeel van het OnBase platform.

Wat is OnBase software?

OnBase is één platform dat Enterprise Content Management (ECM), Case Management, Business Process Management (BPM), Records Management en Capture verstrekt op basis van één database, codebase en archief. Enterprise File Sync and Share (EFSS) voor het OnBase platform is beschikbaar met onze complementaire oplossing, ShareBase. 

OnBase is een platform waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen met behulp van een ‘point and click’ systeem. Dit systeem helpt je om in de hele organisatie informatie gestuurde processen te stroomlijnen. 

Lees hier meer over het OnBase platform
Onbase software Xtandit

Wat is Enterprise content management software?

Enterprise content management is het beheer van ongestructureerde informatie in een organisatie. Informatie wordt gezien als ongestructureerd, wanneer het niet direct als veld in een database op te roepen is. Voorbeelden van ongestructureerde informatie zijn Microsoft Word-documenten, e-mails, video’s, afbeeldingen, XML-bestanden en PDF’s. Enterprise content management is een systeem dat organisaties helpt deze ongestructureerde informatie te structureren.

ECM-functionaliteiten in OnBase software

Informatie beheren doe je veilig door gebruik te maken van OnBase. Beheer het hele documentproces, van vastlegging tot vernietiging van informatie. Het OnBase platform biedt de volgende ECM-functionaliteiten:

Documenten vastleggen en scannen

Van all-in-one printers die één pagina scannen tot systemen die duizenden pagina’s per uur kunnen scannen: OnBase werkt met bijna iedere scanner.

Documentbeheer

Gebruik de innovatieve documentbeheerfuncties van het systeem om vastgelegde informatie en documenten te beheren. Denk bijvoorbeeld aan revisie- en versiecontrole, handtekeningen en geavanceerd zoeken.

Integratie met alle applicaties

Integreer OnBase met meer dan 500 applicaties, en gebruik daarvoor verschillende integratieopties. Zo kunnen medewerkers van de organisatie zich focussen op het verbeteren van bedrijfsprocessen en hoeven ze zich niet bezig te houden met aangepaste codering

Procesautomatisering

OnBase optimaliseert bedrijfsprocessen, automatiseert terugkerende taken en zorgt ervoor dat documenten op het juiste tijdstip aan de juiste medewerkers worden geleverd.

Documenten genereren en verzenden

OnBase genereert automatisch brieven, overzichten en documenten op basis van zakelijke beslissingen en stuurt die vervolgens per brief, e-mail of fax naar de klanten. Wanneer documenten op een digitale mediadrager verstuurd moeten worden, maak je eenvoudig een cd, dvd, Blu-ray Disc met de eenvoudig te bedienen geïntegreerde viewer.

 Recordbeheer

OnBase beheert de opslag van alle gekoppelde bedrijfsrecords, minimaliseert risico's en helpt bij compliance.

Keuze voor ECM is meer dan een keuze voor software

Eén van de partners waar Xtandit mee samenwerkt, is OnBase Hyland. En dat is niet voor niets: bij Xtandit weten we maar al te goed dat de keuze voor een ECM-oplossing meer is dan een investering in software. Het is een investering in een oplossing die de organisatie helpt ook in de toekomst de concurrentie voor te blijven. Xtandit beveelt OnBase graag aan bij klanten, omdat Hyland één van de leidende organisaties is in ECM-oplossingen.

Gartner roept Hyland voor 7e keer uit tot leider in Gartner Magic Quadrant voor ECM

Onderzoeksbureau Gartner ziet Hyland als één van de meest toonaangevende bedrijven in ECM-oplossingen. Het innovatieve OnBase platform wordt gezien als innovatieve en complete oplossing. Volgens Gartner blinken leidende organisaties op het gebied van ECM uit op de volgende gebieden:

  • Zakelijke implementatie
  • Integratie met andere essentiële bedrijfsapplicaties en contentbibliotheken
  • Social, mobiele en cloudmogelijkheden
  • Verticale en horizontale oplossingen
Gartner Magic Quadrant

Sterke punten van Hyland volgens Gartner

  • Hyland biedt OnBase aan als platform. Dit zorgt ervoor dat contentdiensten en doelgerichte oplossingen snel ingezet kunnen worden. Het blijft nieuwe line-of-business klanten aantrekken en veel organisaties kiezen Onbase om naar te migreren vanuit een oudere ECM-oplossing.
  • Hyland bouwt het OnBase platform opnieuw op, waarbij de gebruikerservaring gemoderniseerd wordt en gebruikers vanaf ieder apparaat en vanaf iedere locatie toegang hebben tot documenten.
  • Uit een klantreferentie blijkt dat de betreffende klant tevreden was over de gehele linie. Zowel met de eenvoudige API-based integraties, als met de hoogwaardige externe integratie via partners en dienstverleners.

GDPR compliance met OnBase

Gebruik het OnBase platform om oplossingen te ontwikkelen die de organisatie helpen te voldoen aan de Europese privacywet General Data Protection Regulation.

Lees hier alles over OnBase en dataveiligheid
dataveiligheid

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of OnBase software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2