Onbase software Xtandit

OnBase Case management en Business Process Management (BPM)

Iedere organisatie heeft te maken met processen die niet gedefinieerd zijn en resultaten die niet voorspeld kunnen worden. OnBase Case management en Business Process Management helpt je bij het effectiever beheren van cases en het nemen van betere beslissingen.

OnBase Case management en BPM zorgt ervoor dat alle informatie die bij een case hoort centraal bij elkaar staat en geeft gebruikers alle hulpmiddelen die zij nodig hebben voor hun werkzaamheden. Of het nu om een serviceverzoek gaat, het oplossen van een probleem of een nieuwe medewerker inwerken; OnBase maakt processen slimmer en eenvoudiger.

Wat is OnBase software?

OnBase is één platform dat Enterprise Content Management (ECM), Case Management, Business Process Management (BPM), Records Management en Capture verstrekt op basis van één database, codebase en archief. Enterprise File Sync and Share (EFSS) voor het OnBase platform is beschikbaar met onze complementaire oplossing, ShareBase. 

OnBase is een platform waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen met behulp van een ‘point and click’ systeem. Dit systeem helpt je om in de hele organisatie informatie gestuurde processen te stroomlijnen.

LEES HIER MEER OVER HET ONBASE PLATFORM

Wat zijn Case management en BPM voor oplossingen?

OnBase case management geeft organisaties de hulpmiddelen die medewerkers nodig hebben om verschillende zakelijke uitdagingen aan te gaan. Van projectbeheer voor faciliteiten tot contractbeheer, HR-onboarding, incidentoplossing en fraudeonderzoeken. Allemaal op één platform.

De OnBase BPM-functionaliteit bestaat uit een volledig configureerbare workflow-engine die reproduceerbare bedrijfsprocessen kan automatiseren en optimaliseren. Bovendien kan OnBase documenten routeren, taken en op regels gebaseerde besluitvorming automatiseren, de werklast verdelen, meldingen verzenden en complexe goedkeuringsprocessen beheren.

Voordelen van OnBase Case management en BPM

Werken met OnBase Case management en BPM brengt verschillende voordelen met zich mee voor organisaties. Hier volgen de belangrijkste voordelen:

  • Slimmer werken: OnBase biedt gebruikers een totaaloverzicht van de benodigde informatie om slimme beslissingen te kunnen nemen, van gegevensrecords en documenten tot gesprekken en e-mails.
  • Transparantie en controle: rapportagedashboards en audit trails van alle activiteiten verhogen transparantie, ondersteunen compliance en helpen organisaties kansen voor verbetering te identificeren.
  • Eén platform voor de hele organisatie: bespaar tijd en geld voor het bouwen, beheren en upgraden van meerdere systemen door contentgeactiveerde applicaties te maken op één 'point en click' configureerbaar platform.
  • Configureer data driven applicaties, automatiseer terugkerende processen en beheer ondersteunende documenten. De meeste leveranciers bieden deze functionaliteit door een combinatie van verschillende producten. OnBase is de enige softwaresuite die vanaf de grond is opgebouwd om deze functionaliteit in één product te bieden.

Aan de slag met Case management…..

Alle organisaties hebben te maken met Case management. Van de IT-helpdesk tot de klantenservice en contractbeheer. Wanneer deze informatiegerichte taken slim en effectief ingericht zijn, zorgen ze voor productievere medewerkers en tevreden klanten. En dat is goed voor de business.

Applicaties ontwikkelen in een handomdraai

Het aantal zakelijke applicaties in de organisatie blijft in rap tempo toenemen. Maar met het groeiende aantal applicaties nemen ook de problemen van gegevenssilo’s toe. Om de silo’s te integreren is aangepaste codering nodig. Ook zijn er verschillende systemen nodig om ze bruikbaar te houden, te beheren en te upgraden.

Met OnBase kunnen organisaties snel applicaties configureren. Er is nauwelijks codering nodig. Dure aangepaste codering en maatwerkoplossingen van verschillende leveranciers zijn dus bijna niet meer nodig.

Heb je nog te maken met niet-ondersteunde of oude databaseapplicaties zoals Acces en Lotus Notes? Deze kun je vervangen met OnBase. Problemen in de functionaliteit en hiaten los je eenvoudig op in de line-of-business systemen. Zo ga je de wildgroei aan IT-systemen en leveranciers tegen en kun je sneller, goedkoper, beter en effectiever werken.

GDPR compliance met OnBase

Gebruik het OnBase platform om oplossingen te ontwikkelen die de organisatie helpen te voldoen aan de Europese privacywet General Data Protection Regulation.

Lees hier alles over OnBase en dataveiligheid
Data security Xtandit

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of OnBase software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2