Onbase software Xtandit

OnBase software

Eén platform voor het beheer van documenten, processen en cases: dat is OnBase software. Het maakt niet uit of je één oplossing voor een enkele afdeling wilt implementeren of geïntegreerde oplossingen voor de hele organisatie wilt invoeren. OnBase helpt de kosten te drukken, risico’s te verkleinen en de productiviteit te verhogen. Medewerkers hebben altijd toegang tot de gegevens die zij nodig hebben, ongeacht de plaats waar zij zijn of het tijdstip waarop ze over deze informatie willen beschikken.

Alle producten van OnBase zijn gebouwd op één database, archief en codebase. Het platform wordt voortdurend geüpdatet, waardoor je er dus altijd zeker van bent dat de oplossing past bij de technologische ontwikkelingen en trends in de branche. 

Wat is OnBase?

Onbase software helpt je om processen sneller te laten verlopen en de kosten te verlagen. Informatie wordt vastgelegd in één systeem, waarin ook de gegevens beheerd worden. Via het systeem hebben medewerkers altijd en overal toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Dat komt de dienstverlening naar de klanten toe zeker ten goede. Ook goed om te weten: gegevens worden veilig (volgens de geldende regelgeving) opgeslagen, beschermd en vernietigd. OnBase is eenvoudig te integreren met bestaande systemen.

Einde van de wildgroei aan applicaties

Op het Onbase platform kunnen nieuwe applicaties aangemaakt worden en bestaande applicaties geconsolideerd. Hiermee voorkom je een wildgroei aan applicaties in de organisatie. De Total Cost of Ownership (TCO) blijft laag, omdat er nog maar één systeem onderhouden en ondersteund hoeft te worden.

Download de brochure

Eén platform voor ECM, BPM, EFSS, Capture en Records Management

OnBase is één platform dat Enterprise Content Management (ECM), Case Management, Business Process Management (BPM), Records Management en Capture verstrekt op basis van één database, codebase en archief. Enterprise File Sync and Share (EFSS) voor het OnBase platform is beschikbaar met onze complementaire oplossing, ShareBase. 

OnBase is een platform waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen met behulp van een ‘point and click’ systeem. Dit systeem helpt je om in de hele organisatie informatie gestuurde processen te stroomlijnen.  

OnBase: End-to-end content en procesmanagement

Enterprise Content Management (ECM)

Hyland is de erkende marktleider in Enterprise Content Management (ECM). Met OnBase beheer je de volledige levenscyclus van documenten: van vastlegging tot archivering en vernietiging.

Records Management en Capture

Hoe een document de organisatie binnenkomt maakt niet uit; OnBase legt content vast en maakt het beschikbaar voor gebruikers die de informatie nodig hebben. Het doet er niet toe waar of hoe documenten en informatie uw organisatie binnenkomen. OnBase importeert documenten van bijvoorbeeld scanners, elektronische locaties en mobiele apparaten, maar zorgt er ook voor dat de gegevens van binnenkomende documenten automatisch gefilterd worden. Er is dus veel minder handmatig werk nodig.  

Case Management, Business Process Management (BPM)

OnBase-software voor case management helpt gebruikers om efficiënt cases te beheren, betere beslissingen te maken en uitzonderingen te behandelen. OnBase centraliseert alle informatie die gerelateerd is aan een case en voorziet gebruikers van alle benodigde hulpmiddelen.

Enterprise File Sync and Share (EFSS)

ShareBase, een EFSS-product (Enterprise File Sync and Share) is een ideale uitbreiding voor de OnBase-oplossing. Met ShareBase kunnen organisaties zelf eigenaar blijven van uiteenlopende gegevens en content en de touwtjes in handen houden. ShareBase wordt gehost in een cloud die specifiek ontworpen is voor content management, zodat u in volle vertrouwen bestanden kunt delen.

Hyland is erkend als marktleider in het Gartner Magic Quadrant voor ECM. Met de onbegrensde mogelijkheden van OnBase zal geen enkel platform dit overtreffen

Remko Hoekstra
DOCUMENT PROCESS SOLUTIONS XTANDIT

Voordelen van OnBase

Verbeter de dienstverlening

 • Klanten, studenten en andere stakeholders kunnen formulieren invullen en online verzoeken indienen
 • Real-time inzicht in status van transacties, aanvragen en bestellingen
 • Verlies geen tijd meer met het zoeken naar documenten en gegevens

Verlaag de bedrijfskosten

 • Versnel processen: automatiseer voorspelbare beslissingen en beschik over handige tools om bijkomende taken en activiteiten te beheren
 • Verhoog de productiviteit: altijd en overal toegang tot documenten en processen, ook vanaf mobiele apparaten
 • Verlaag kosten voor papier (drukken, vervoeren en opslaan) door alle inhoud digitaal vast te leggen

Verklein de risico’s

 • Eenvoudige bediening, vereenvoudigde handhaving van het beveiligingsbeleid en geautomatiseerde opvolging van ondernomen handelingen
 • Regel eenvoudig rapportage en auditing van belangrijke informatie
 • Automatiseer de eisen voor beheer en bewaarplicht

Belangrijkste functionaliteiten van OnBase

Beheer uw informatie veilig in OnBase

Verken het brede spectrum van ECM-functionaliteit (enterprise content management) op het OnBase-informatieplatform. OnBase beheert informatie efficiënt en veilig, vanaf het vastleggen tot de vernietiging van informatie.

Scannen en documenten vastleggen

OnBase werkt met bijna elke scanner, van all-in-one printers die één pagina scannen tot systemen die duizenden pagina’s per uur kunnen scannen.

Documenten beheren

Zodra documenten en informatie zijn vastgelegd, kunt u efficiënt met deze elektronische content werken met robuuste documentbeheerfuncties, zoals revisie- en versiecontrole, handtekeningen en geavanceerd zoeken.

Processen automatiseren

OnBase optimaliseert reproduceerbare bedrijfsprocessen, automatiseert repetitieve taken en zorgt ervoor dat documenten en significante uitzonderingen op het juiste tijdstip aan de juiste personen worden geleverd.

Documenten genereren en verzenden

OnBase genereert automatisch brieven, overzichten en documenten op basis van zakelijke beslissingen en stuurt die vervolgens per brief, e-mail of fax naar uw klanten en burgers. Als u een pakket documenten moet verzenden op digitale media, kunt u een cd, dvd of Blu-ray Disc maken met een gebruiksvriendelijke geïntegreerde viewer.

Recordbeheer

OnBase beheert de bewaring van alle gekoppelde bedrijfsrecords, minimaliseert risico's en ondersteunt nalevingstaken.

Integratie met elke gewenste applicatie

OnBase kan worden geïntegreerd met meer dan 500 applicaties via tal van integratieopties. Daardoor kunnen organisaties zich concentreren op het verbeteren van hun bedrijfsprocessen in plaats van aangepaste codering.

OnBase helpt organisaties om te voldoen aan de strengere wet- en regelgeving op het gebied van dataveiligheid

EDWIN JONGSMA
COMMERCIEEL DIRECTEUR XTANDIT

OnBase en GDPR

Organisaties kunnen het OnBase platform gebruiken om oplossingen te creëren die hun GDPR compliance initiatieven ondersteunen. Een breed scala aan out-of-the-box functionaliteiten, flexibele configuratie opties en ingebouwde beveiligingscontroles bieden de flexibiliteit die nodig is in het veranderende landschap van data privacy.

Lees hier alles over OnBase en dataveiligheid
Wet bescherming persoonsgegevens

Xtandit en Hyland: een gouden combinatie

Xtandit heeft de afgelopen 25 jaar honderden organisaties en hun processen leren kennen. Om altijd weer de best passende oplossing te vinden voor de unieke situatie van de klant, kan Xtandit putten uit een rijk samenwerkingsverband van leveranciers. Eén van de partners waar Xtandit mee samenwerkt, is Hyland. Vanuit de jarenlange ervaring weten de experts van Xtandit precies in welke situatie en in welke organisatie OnBase een goede oplossing is. Hyland ontwikkelde dit ingenieuze platform en heeft de technische kennis in huis, Xtandit helpt je met het overzien van alle processen in de organisatie en helpt je altijd uit de brand bij voorkomende uitdagingen.

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende oplossing.

Meer weten over workflowmanagement en de oplossingen van Xtandit?

Voor wie is OnBase software interessant?

OnBase software is geschikt voor organisaties in veel verschillende branches, zoals:

 • Financiële dienstverlening
 • Overheid
 • Gezondheidszorg
 • Hoger onderwijs
 • Verzekeringen
 • Groothandel
 • Detailhandel
 • Farmacie
 • Bouw
 • Transport en opslag
 • Nutsbedrijven
 • Landbouw

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Benieuwd of OnBase software past bij jouw organisatie? Onze experts staan voor je klaar.

LAAT EEN TERUGBELVERZOEK ACHTER
expert software 2