De Graaf Security datavernietiging

De Graaf Security datavernietiging

De Graaf Security datavernietiging

Harde schrijven, usb-sticks, pasjes en cd-roms die niet meer gebruikt worden, verdwijnen nog vaak bij het ‘normale’ bedrijfsafval. Verstandig? Zeker niet. Wat als bedrijfsgevoelige informatie in verkeerde handen terecht komt?

De Graaf Security heeft de oplossing voor dit probleem. Op een veilige manier vernietigd De Graaf Security alle datadragers die niet meer gebruikt worden in de organisatie. Je kunt er zeker van zijn dat alle datadragers tot minuscule deeltjes versnipperd worden.

De voordelen van De Graaf Security datavernietiging

  • Structurele én eenmalige dienstverlening mogelijk
  • Vernietiging volgens de strengste veiligheidsnormen. Certificering volgens CA+ en NAID AAA
  • Naast datadragers vernietigt De Graaf Security indien gewenst ook overtollige voorraden, kleding en douanegoederen.
  • Harde schijven wissen in plaats van vernietigen is ook mogelijk
Download de brochure
Datavernietiging de graaf

Harde schijven wipen

Heb je harde schijven in de organisatie die je nog wel wilt gebruiken, maar er zeker van wilt zijn dat ze volledig gewist zijn? Of wil je de harde schijven wipen om door te verkopen? Wij komen op locatie de harde schijven wipen. Dit doen we met behulp van Blancco software. Deze software is gecertificeerd door onder andere de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Alle data zal definitief en veilig van de harde schijven verdwijnen en is direct klaar om opnieuw te gebruiken. Ook kunnen wij de harde schijven voor je verkopen na het wipen.

Veiligheid staat op nummer 1

Onze containers op locatie zijn zo ontworpen dat er geen grijpgrage handen in passen. Ook zijn ze niet zonder geweld te openen zonder sleutel. Als de containers door ons worden getransporteerd naar onze locatie om vernietigd te worden, is veiligheid ook onze belangrijkste prioriteit. We hebben speciaal beveiligde wagens waarin wij de afgesloten containers met datadragers plaatsen. De chauffeur zal niet van zijn vrachtwagen wijken tijdens het transport. Afhaalopdrachten worden digitaal vastgelegd en zijn online en realtime te volgen.

Digitaal of op papier: wij hebben de oplossing voor ieder archief

Of je nu digitale gegevensdragers wilt laten vernietigen, of op zoek bent naar een oplossing om je papieren archief op te slaan of het papieren archief te vernietigen, wij hebben de oplossing.

Voor wie?

Data laten vernietigen door De Graaf Security is interessant voor alle bedrijven die harde schijven, usb-sticks en andere datadragers hebben die vernietigd moeten worden.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Xtandit weten we alles van digitale en papieren informatie. Weten of dit een oplossing is die bij jouw organisatie past? Wij geven je graag advies.

Kom lang of neem contact op
xtandit expert panel