De Graaf Security archiefvernietiging

De Graaf Security archiefvernietiging

De Graaf Security archiefvernietiging

Vertrouwelijke papieren die niet meer nodig zijn, moeten vernietigd worden. Maar hoe pak je dat handig aan, vooral als het gaat om grote hoeveelheden?

De Graaf Security archiefvernietiging zorgt ervoor dat het papier veilig vernietigd wordt. Dat kan gaan om een grote hoeveelheid papier in één keer, zoals bij een kantoorontruiming, maar ook op regelmatige basis. In het tweede geval plaatsen we containers bij uw kantoorpand, die op vastgestelde tijden geleegd worden.

De voordelen van De Graaf Security datavernietiging

  • Structurele én eenmalige dienstverlening mogelijk
  • Vernietiging volgens de strengste veiligheidsnormen. Certificering volgens CA+ en NAID AAA
  • Oplossingen voor organisaties van iedere grootte, van eenmanszaak tot multinational
Download de brochure
datavernietiging de graaf

Veiligheidseisen en certificering

Veiligheid is voor ons het allerbelangrijkste. De Graaf Security beschikt over CA+ en NAID AAA certificering. Zo weet je zeker dat het archief volgens de strengste eisen op het gebied van veiligheid vernietigd wordt.

In de laatste fase van de document levenscyclus vindt de vernietiging plaats. Wetgeving op het gebied van bewaartermijnen en privacy dwingen ons dit goed in te regelen. Geen kwestie van of, maar hoe en wanneer.

Rob van Oudbroekhuizen
Account Manager Document Process Solutions Xtandit

Wij hebben oplossingen voor alle archieven

Of je nu een archief wilt laten vernietigen, of op zoek bent naar een oplossing om je papieren archief op te slaan of digitale gegevensdragers wilt laten vernietigen, wij hebben de oplossing. 

Voor wie?

Archiefvernietiging van De Graaf Security is interessant voor alle bedrijven die papier op een veilige manier willen laten vernietigen. Het maakt niet uit of het gaat om een incidentele vraag vanwege bijvoorbeeld een kantoorontruiming, of dat we structureel containers plaatsen bij het bedrijf en deze regelmatig komen legen.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Xtandit weten we alles van digitale en papieren informatie. Weten of dit een oplossing is die bij jouw organisatie past? Wij geven je graag advies.

Neem contact op
onze Xtandit experts staan klaar