De Graaf Security archief opslag

De Graaf Security archief opslag

De Graaf Security archief opslag

Hoewel steeds meer organisaties hun archief digitaliseren, is het soms toch nodig om een papieren archief te bewaren. Bedrijfsruimte is kostbaar. Dus, waar laat je dat papieren archief?

Sla je bedrijfsarchieven eenvoudig en vooral heel veilig op via De Graaf Security archief opslag. Of het verhuisdozen, pallets of archiefdozen zijn maakt ons niet uit. Onze opslagruimten zijn uitstekend beveiligd tegen inbraak, brand en wateroverlast. Heb je iets nodig uit het archief? Dan leveren wij de dossiers digitaal of fysiek aan, net wat voor jouw organisatie het prettigst is.  

De voordelen van De Graaf Security archief opslag

  • Archief is beveiligd tegen inbraak, brand en wateroverlast
  • Archief is altijd opvraagbaar, zowel fysiek als digitaal
  • Verspil geen kostbare bedrijfsruimte aan archief opslag
  • Mogelijkheid tot detachering van tijdelijk personeel voor dagelijkse archiefwerkzaamheden
  • Stevig beveiligd transport
Download de brochure
archief opslag de graaf

Archief opslag: hoe werkt dat?

De Graaf Security haalt de archieven met beveiligde vrachtwagens op bij jouw bedrijf. De archieven worden naar de opslaglocatie gebracht, waar ze worden ingericht door de medewerkers. In een geautomatiseerd systeem leggen zij precies vast wat waar ligt.

Archief verhuizen

De Graaf Security archief opslag doet meer dan enkel het opslaan van archieven. Gaat de organisatie verhuizen naar een nieuw pand en wil je het archief mee verhuizen? Ook dat kunnen we regelen. Dat is een stuk veiliger dan een ‘normaal’ verhuisbedrijf.

Wij hebben oplossingen voor alle archieven

Of je nu op zoek bent naar archief opslag, digitale gegevensdragers wilt laten vernietigen of een papieren archief wilt laten vernietigen, wij hebben de oplossing. 

Regels rondom bewaartermijnen vragen nog steeds om de fysieke opslag van documenten. Met de stijgende prijs van kantoren is het voordeliger om je fysieke documenten extern op te slaan.

Rob van Oudbroekhuizen
Account Manager Document Process Solutions

Voor wie?

De Graaf Security archief opslag is er voor alle bedrijven die hun kostbare bedrijfsruimte niet in willen of kunnen zetten voor het opslaan van het archief.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Xtandit weten we alles van digitale en papieren informatie. Weten of dit een oplossing is die bij jouw organisatie past? Wij geven je graag advies.

Neem contact op
xtandit expert panel 5