De graaf Security

De Graaf Security document management

In de huidige digitale wereld is er steeds minder aandacht voor fysieke bedrijfsdocumenten en datadragers. Toch heeft ieder bedrijf hier nog mee te maken. Het papieren archief moet bijvoorbeeld opgeslagen of juist vernietigd worden en oude harde schijven moeten bijvoorbeeld gewist, verkocht of vernietigd worden.

Schoonmaaktips voor je papieren archief

Organisaties hebben vaak met bergen papieren documenten en stapels datadragers als usb-sticks te maken. Dit komt door de bewaarplicht die de overheid stelt aan specifieke administratie, zoals het grootboek, patiëntendossiers, procjectdossiers en zaakdossiers. Iedere jaarwisseling kan een gedeelte van het oude archief vernietigd worden. Een ander gedeelte kan extern opgeslagen worden. Lees hieronder verder hoe Xtandit je hierbij kan helpen.

Waarom De Graaf Security via Xtandit?

Xtandit helpt bedrijven met slim document management. Zo bieden wij een breed scala aan document management oplossingen, waarmee organisaties digitaal hun werk kunnen organiseren.  Maar, bij de transitie naar digitaal werken komt een berg papier kijken. Hoe ga je slim om met je papieren archief en de datadragers die in de organisatie aanwezig zijn? Wij helpen je om te bekijken of de oplossingen van De Graaf Security passen bij jouw organisatie.

Voor Xtandit staat de levenscyclus van het document centraal. Van Creatie tot Vernietiging! De dienstverlening van de Graaf zet de puntjes op de i.

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions Xtandit

De oplossingen van De Graaf Security

Archief opslag

Sla je archief extern op, zodat je er geen kostbare bedrijfsruimte vrij voor hoeft te houden. Het archief is altijd toegankelijk. Veiligheid staat voorop. Het archief wordt zo opgeslagen dat het uitstekend beveiligd is tegen inbraak, brand en wateroverlast. Meer weten over archief opslag

Datavernietiging

Pasjes, cd-roms, usb-sticks en harde schijven die niet meer gebruikt worden. Met de datavernietiging oplossing van De Graaf Security kun je er zeker van zijn dat vertrouwelijke gegevens nooit op straat komen te liggen. Meer weten over datavernietiging

De Graaf Security document  tekst beeld

Xtendis is een stabiele digitale archiveringsoplossing, waarbij in samenwerking met Xtandit, de servicegraad ook heel hoog is

EDWIN HARING
OF COURSE

Archiefvernietiging

Als je voor deze oplossing kiest weet je zeker dat alle papieren veilig tot mini-snippers worden verpulverd. Opgehaald papier wordt binnen 24 uur vernietigd. Zowel incidentele dienstverlening als op regelmatige basis mogelijk. Meer weten over archiefvernietiging

Digitaal archiveren

We merken dat klanten die geïnteresseerd zijn in deze oplossing, ook vaak kiezen voor de digitale archiveringsoplossingen Xtendis en SMARTdoc.

We helpen je graag

Wil je meer informatie over de document management oplossingen van De Graaf Security of wil je weten of deze oplossingen bij jou organisatie passen?

Neem contact op
expert software 2