Xtendis digitaal dossier

Document Management Software (DMS) & Enterprise Content Management (ECM)

In een tijd waarin organisaties grote aantallen documenten moeten verwerken, is een document management systeem (DMS) onmisbaar. Veel bedrijven slaan hun documenten nog op in Windows-mappen. Daar gaat veel tijd mee verloren omdat de documenten lastig terug te vinden zijn. Het implementeren van een document management systeem helpt om veel kosteneffectiever te kunnen werken en productiever te worden.

Wil je direct beginnen met document beheren, zonder integraties te hoeven doen? Kies dan voor Xtendis One. Een volwaardig en flexibel DMS voor een instapprijs!

Ontdek Xtendis One

Wij geloven stellig dat de digitalisering de komende jaren doorgroeit en dat digitale informatie gemakkelijk vindbaar, goed beveiligd en gestructureerd opgeslagen moet zijn

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Wat is Document Management Software?

De basis van Document Management Software (DMS) is een centraal archief waarin je organisatie alle documenten centraal kan opslaan. Ook de bestaande systemen, zoals ERP of CRM, kunnen aan het DMS gekoppeld worden. Medewerkers en applicaties maken zo allemaal gebruik van dezelfde documenten.

De voordelen van DMS software

  • Bespaart veel zoektijd
  • Eén archief voor een groot aantal verschillende typen document
  • Elk document wordt slechts eenmaal opgeslagen, dus minder opslag nodig
  • Eenvoudig te koppelen aan bestaande applicaties

Archiveer definitieve documenten in een veilig en onwijzigbaar formaat

Zie hier al onze partners
xtendis

Ondersteunen bedrijfsprocessen

Het DMS ondersteunt je bedrijfsprocessen door taken te vergemakkelijken of te automatiseren. Vorm digitale dossiers voor klanten, deelnemers of projecten. Zorg dat distributie, autorisatie en opslag van inkoopfacturen automatisch gaat. Of beheer contracten in beveiligde digitale contractdossiers.

Eric Fronik, Verkoop Directeur Xtandit: “Het is belangrijk om die documentenstroom goed te beveiligen en er structuur aan te geven, zodat je documenten die cruciaal kunnen zijn in een case, bij een klacht of project gemakkelijk kunt terugvinden.”

De oplossingen voor document management van Xtandit

Niet ieder bedrijf is hetzelfde, daarom bieden wij verschillende oplossingen voor document management: Xtendis, SMARTdoc en De Graaf Security.

Kies voor efficiënt documentbeheer met Xtandit

Laat een DMS draaien in je eigen omgeving, in de cloud of kies een hybride oplossing waarbij de data op de server van je organisatie blijven staan. We helpen je graag bij de implementatie van een DMS en bij de keuze voor de beste software. Profiteer van onze ervaring.

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Even sparren of een keer bij ons langskomen in ons Experience Center?

Kom een keer bij ons langs
expert software1