Quiver Secure Scan app

Geen enkel bedrijf wil dat privacygevoelige informatie op straat komt te liggen. Toch komt het in de praktijk veel voor dat gegevens in de verkeerde handen vallen. Zelfs als de IT-infrastructuur goed beveiligd is en er een duidelijke bedrijfspolicy is op het gebied van dataveiligheid, gaat het nog regelmatig mis. Bijvoorbeeld omdat medewerkers een scan maken op de multifunctional en direct per e-mail naar iemand versturen.

Om dit ‘beveiligingslek’ te dichten, hebben Quiver en Xtandit samen de Quiver Secure Scan applicatie ontwikkeld, speciaal voor Xerox multifunctionals. 

Vraag de app aan

Hoe werkt de Quiver Secure Scan app?

Gebruikers kunnen veiligheidsinstellingen meegeven aan individuele scans, wanneer ze een scan maken vanaf een multifunctional. Quiver legt een beveiligingscocon om een bestand heen voordat het bestand verstuurd wordt. Deze ‘cocon’ weet wat er wel en niet gedaan mag worden met het bestand, en kan niet verwijderd worden door de ontvanger. Deze app is speciaal bedoeld om documenten te beveiligen die niet onder de standaard beveiligingsinstellingen van de organisatie verstuurd mogen worden.

De Quiver Secure Scan app dicht het laatste gat in de beveiliging van documenten

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Meldplicht Datalekken: blijf scherp

Hoewel je natuurlijk nooit gevoelige bedrijfsinformatie rond wilt strooien, zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat bedrijven nu echt een stok achter de deur hebben om in actie te komen. Mei 2018 is rap dichterbij gekomen en daarom is het van belang om continu scherp te blijven op de Europese wetgeving Meldplicht Datalekken (GDPR, General Data Protection Regulation). De Quiver Secure Scan app helpt om de laatste gaten te dichten.

Voor welke organisaties is de Quiver Secure Scan app interessant?

De Quiver Secure Scan app is interessant voor alle organisaties die te maken hebben met privacygevoelige informatie. Denk bijvoorbeeld aan een arts die patiënt informatie naar een ziekenhuis wil versturen (of andersom, van ziekenhuis naar arts), of een advocatenkantoor dat een getekend contract wil doorsturen. In de praktijk blijkt dat vrijwel iedere organisatie op enig moment te maken heeft met documenten die wel verstuurd moeten worden, maar niet voor ieders ogen bedoeld zijn.

Waar is de Quiver Secure Scan app te vinden?

De Quiver Secure Scan app is binnenkort te koop in de Xerox App Gallery. De Xerox App Gallery is beschikbaar voor alle Xerox Multifunctionals met een ConnectKey platform.

Lees meer over Xerox Connectkey
Xerox Gallery apps

Over Quiver dataveiligheid software

Naast de Quiver Secure Scan app biedt Xtandit met Quiver ook dataveiligheid software aan. Met de dataveiligheid software van Quiver kun je bijvoorbeeld foto’s, video’s en documenten delen (via e-mail, WhatsApp, Dropbox, etc.) met derden zonder de data echt uit handen te geven. Zelfs als het reeds gedownload is. De Quiver Secure Scan app kan worden ingezet als aanvulling op deze software, of los gebruikt worden. Meer weten over Quiver dataveiligheid software?

Waarom kiezen voor Quiver via Xtandit?

Bij Xtandit weten we hoe belangrijk het is dat bedrijfsdata veilig opgeslagen, verstuurd en gedeeld wordt. Wij werken samen met verschillende partners en hebben daarom altijd een geschikte oplossing voor jouw organisatie in huis. Klanten die kiezen voor Xtandit hebben één aanspreekpunt. We staan altijd voor je klaar.

Plan een afspraak in
expert software 2