quiver software partner

Quiver software

Quiver software 

Quiver is een software oplossing om documenten op zo’n manier te delen dat je er altijd en overal controle over houdt. Als organisatie bepaal je zelf wat er met je documenten gebeurt: wie ze mogen lezen, waar en wanneer. Intern en extern. Kopiëren, downloaden of een screenshot maken is onmogelijk zonder toestemming. Quiver is daarmee de perfecte beveiliging software voor bedrijven met vertrouwelijke of privacygevoelige documenten of flexibele werkplekken. Xtandit draagt zorg voor implementatie en een naadloze aansluiting op je bestaande hardware en software landschap.

Blijf in control met uitgebreide beveiligingsfuncties

Quiver heeft een uitgebreide set beveiligingsfuncties waarmee de documentbeveiliging zeer precies kan worden ingesteld.

Geolocatie

Bepaal zelf waar iemand een document mag openen, bijvoorbeeld alleen binnen een straal van 100 meter van een adres.

Timebox

Bepaal hoe lang en tussen welke tijden (bijvoorbeeld alleen binnen kantoortijden) een document geopend mag worden. Een terug tikkende klok in het document laat de resterende tijd zien.

Printscreen

Bepaal dat er geen printscreen gemaakt mag worden.

Edit

Bepaal dat iemand geen tekst uit bijvoorbeeld een Word-document mag knippen. Zeer nuttig bij het opstellen van contracten waarbij versies per e-mail heen en weer gestuurd worden.

Print

Bepaal dat documenten niet geprint mogen worden.

Reshare

Bepaal dat documenten niet met anderen gedeeld mogen worden. 

Revoke

Documenten die je deelt, kun je op elk gewenst moment ook weer terughalen. De Revoke-functie haalt ook e-mails terug die naar de verkeerde ontvanger zijn gestuurd. Dit geldt ook voor de meegezonden bijlages.

Trace

Volg precies wat er met een bestand is gebeurd: is het gedeeld? Met wie? En wat hebben zij er vervolgens mee gedaan: doorgemaild, geprint of wat anders?

Met Quiver beveilig je de zwakste schakel in je beveiliging: de gebruiker.

Quiver

Een eenvoudige oplossing voor complexe beveiliging

“Onze oplossing biedt volledige controle wanneer bestanden worden gedeeld dankzij de intelligente encryptie op bestandsniveau,” zegt Yanick Finsy, Co Founder Quiver. “Ook wanneer een bestand is gedownload kan deze in real time worden teruggehaald. Binnen bedrijven is er geen gedragsverandering nodig. Mensen hoeven niet opeens anders met hun bestanden om te gaan. De beveiligingsniveaus kunnen door een administrator middels een speciale admin tool worden bepaald en gestandaardiseerd. Zo weet je zeker dat ieder bestand voorzien is van een Quiver-beveiliging. Quiver integreert onder andere naadloos in Microsoft Office en met andere file-sharing tools als Dropbox en Box. Dankzij de vroege detectie van mogelijke veiligheidsproblemen, en de mogelijkheid ieder bestand in real time te kunnen volgen, is de kans op gelekte bedrijfsgegevens minimaal.”

De belangrijkste functies van Quiver

  • Automatische centrale beveiliging op bestandsniveau
  • Bepaal zelf wie een bestand waar en wanneer mag openen
  • Datalekken eenvoudig detecteerbaar en te voorkomen
  • Nu ook voor beveiliging van e-mails, video, audio en gescande documenten
Download de brochure
belangrijkste functies quiver

De grootste voordelen van Quiver software

Quiver software is een oplossing voor bedrijven die controle willen houden over hun documenten:

Geen zorgen over veiligheid

Quiver zorgt dat bestanden altijd goed beveiligd zijn. Zelfs als de security van software of hardware systemen te wensen overlaat. Dat is een gerust gevoel.

Volledig inzicht 

Organisaties kunnen precies zien hoeveel documenten worden gemaakt en hoeveel informatie wordt gedeeld en hoe. Het is mogelijk afzonderlijke documenten te volgen en te zien wie deze heeft geopend.

Volledige controle 

Dankzij de uitgebreide set beveiligingsfuncties kun je de beveiliging van een document zeer gedetailleerd instellen. Je kunt bepalen binnen welke tijdsperiode en binnen welk gebied een document gedeeld, gelezen of geprint mag worden. Je kunt bepalen of iemand een printscreen mag maken en voorkomen dat (delen van) een document worden bewerkt. Een document kun je elk moment terugtrekken door toestemming in te trekken. Ook e-mails die per ongeluk bij de verkeerde belanden kun je terughalen.

Flexibiliteit 

In de meeste organisaties is gebruik van je eigen device of applicaties als Dropbox verboden. Met Quiver krijgen medewerkers de vrije hand in het gebruik van hun eigen smartphone of Dropbox en biedt daarmee een oplossing voor beveiligingsvraagstukken bij BYOD en BYOA.

Hoe werkt file sharing met Quiver?

Bekijk de video
Quiver app Xtandit

Op elk device 

Documenten veilig delen kan via elk mogelijk device. Er is een mobile Quiver app (voor Android en iOS), een webapp en een desktop-app voor bedrijven beschikbaar.

Voor elk type document 

Quiver beveiligt niet alleen Office-documenten, maar ook e-mails, foto’s, video, audio en PDF’s. Samen met Xtandit ontwikkelde Quiver een app waarmee ook gescande documenten direct zijn beveiligd.

In elke omgeving 

Quiver kun je installeren op je eigen netwerk, een cloudomgeving of een combinatie ervan. Quiver is geschikt voor kleine en zeer grote bedrijven. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de beveiligde Quiver-cloudomgeving waarin elk document automatisch beveiligd is.

Gebruiksvriendelijk 

De gebruiker hoeft geen aparte handelingen te verrichten om zijn document te beveiligen. Alles gaat automatisch.

Voor ieder bedrijf en iedere specifieke situatie heeft Xtandit de best passende oplossing voor Databeveiliging.

Meer weten over databeveiliging en de oplossingen van Xtandit?

Ben jij in het bezit van een Xerox multifunctional met het ConnectKey-Platform? En heb jij te maken met privacygevoelige informatie binnen jouw organisatie? Dan hebben Quiver en Xtandit samen een oplossing voor jou ontwikkeld om ook dit laatste ‘beveiligingslek’ te dichten.

Lees meer over de Quiver Secure Scan app

Waarom kiezen voor Quiver via Xtandit:

Eric Fronik, verkoop directeur bij Xtandit: “Perfecte beveiliging van je data is dé uitdaging van de toekomst. Steeds meer bedrijven hebben hun documentstroom en workflow volledig gedigitaliseerd. Hoe zorg je dat je controle houdt over je data? Xtandit overziet het veld en kent de beste oplossingen van dit moment. Quiver maakt daar een essentieel onderdeel van uit. Want net als Quiver zijn wij van mening dat softwarematige en hardwarematige oplossingen alleen onvoldoende zijn. De gebruiker is de zwakste schakel. Samen met Quiver kan Xtandit zorgen dat klanten altijd controle houden over waar en bij wie hun documenten terecht komen, vanaf het moment van creatie tot aan vernietiging. Zo ontwikkelden we samen met Quiver een app voor de multifunctionele printer die zorgt dat zelfs scans direct worden beveiligd. Weer een zorg minder.”

Wanneer is Quiver software voor jouw bedrijf een slimme oplossing?

Quiver is onmisbaar voor elk bedrijf, van zelfstandige tot multinational. Herken je één of meerdere van de volgende uitdagingen? Dan adviseren we je om niet te lang meer te wachten.

  • Je beheert privacygevoelige informatie. Banken, advocatenkantoren, zorginstellingen, hypotheekadviseurs riskeren onder de nieuwe privacywetgeving flinke boetes en imagoschade. Ben je daarop voorbereid?
  • Je hebt een flexibele organisatie. Werken in de cloud. Medewerkers kunnen overal en op elk moment werken, zolang ze bedrijfsdata alleen binnen de software omgeving van je bedrijf bewerken en opslaan met devices van de zaak. Maar doen ze dat ook?
  • Je creëert waardevolle data. Je deelt je concepten en producten met klanten en prospects. Maar hoe weet je zeker dat ze er niet met je ideeën vandoor gaan?

Wil je weten of Quiver software past bij jouw organisatie?

Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op
expert software 2