managed it services

Software voor beveiliging van documenten

Sinds 1 januari 2016 geldt de wet meldplicht datalekken. Vele organisaties zijn zich bewust van de uitdagingen die deze nieuwe wet met zich meebrengt. Met name in het veilig delen van data en documenten. In de toenemende digitalisering van documentstromen staat veiligheid met stip op nummer een.

Operatie Datalek Bond
Je kunt je hardware en database natuurlijk wel streng beveiligen, maar of dat altijd helpt..?

Tegen documenten delen helpt geen firewall

Je kunt je hardware en database streng beveiligen en strenge policies hebben voor documentopslag. Maar wat nu als je een document deelt? Wat nu als een medewerker per ongeluk een document aan de verkeerde mailt of achteloos op z’n bureaublad opslaat? Dat kun je als organisatie niet in de hand houden.

Dé oplossing voor het beveiligen van documenten is Quiver. Quiver beveiligt documenten op bestandsniveau. Daardoor houd je altijd controle over wie een document mag lezen en waar en wanneer de ontvanger dat mag doen.

Lees meer over Quiver

De medewerker is de zwakste schakel in je beveiliging. Richt de beveiliging van je documenten zo in dat je de risico's minimaliseert

Edwin Jongsma
Commercieel Directeur Xtandit

Mogelijkheden dataveiligheid software

Xtandit biedt samen met Quiver de mogelijkheid volledige controle te houden over documenten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld foto’s, video’s en documenten delen (via e-mail, WhatsApp, Dropbox, etc.) met derden zonder de data echt uit handen te geven. Zelfs als het reeds gedownload is! Quiver legt een veiligheidsschil om een bestand heen die je in staat stelt om beveiliging nauwkeurig in te stellen.

De opties:

Geolocatie: op welke plek of in welk gebied mag een document gelezen worden?

Timebox: hoe lang en tussen welke tijden mag een document gelezen worden?

Edit: welk deel mag wel en niet bewerkt worden?

Printscreen: mag wel of geen printscreen gemaakt worden?

Print: mag een document geprint worden?

Reshare: mag een document wel of niet met anderen gedeeld worden?

Revoke: haal bestanden terug (ook e-mails)

Traceer: weet altijd wat met een document gebeurd is

Houd controle over de beveiliging van data en documenten met Xtandit

Xtandit wil met de oplossingen voor het beveiligen van documenten bijdragen aan een wereld waarin de controle over documenten weer in handen van de eigenaar komt. We vertellen graag meer over deze oplossingen en de toepassing in jouw organisatie.

Plan een afspraak in
Beveiliging documenten