Alle document software oplossingen

alle software oplossingen

Xtandit: flexibiliteit en veiligheid in document software

Document software voor het inrichten van je documentprocessen is er te over. Voor workflowmanagement, factuurverwerking of archivering kun je kiezen uit talloze platforms. Maar wat Xtandit voor onze klanten aantrekkelijk maakt, is het flexibele Xtandit-platform en het zorgvuldig samengestelde Xtandit-softwarelandschap. We kunnen jou de beste oplossingen bieden en zorgen dat je altijd flexibel en onafhankelijk blijft.

Voorkom dat je stilstaat

De wereld wordt digitaler, klanten willen sneller bediend worden met real time en relevante informatie. Grote innovaties leiden tot nieuwe concurrenten en verdienmodellen. Meer dan ooit geldt dan ook dat stilstand ook ècht achteruitgang betekent. Jouw organisatie dient wendbaar (agile) te zijn, in een speelveld waarin wet- en regelgeving wordt aangescherpt en bedreigingen van buitenaf aan de orde van de dag zijn. Met onze kennis en moderne document software oplossing inspireren wij jou om het beste uit je business te halen.

Inspiratie? Neem een kijkje in onze kennisbank

Wij helpen je digitaal te transformeren

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Sinds 1989 een echte business partner

Xtandit helpt klanten sinds 1989 met hun uitdagingen rondom document- en dataprocessen.Hierin staat de documentlevenscyclus centraal: wij bieden je document software oplossingen voor vraagstukken op het gebied van documentbeheer, van creatie tot vernietiging. Zoals document management, workflow management, dataveiligheid en mobiel printen.

Ons platform maakt gebruik van de document software uit ons zorgvuldig samengestelde Xtandit-sofwarelandschap. Het Xtandit-landschap omvat de beste document software van dit moment, elk met z’n eigen unieke mogelijkheden, voor unieke klanten met unieke vraagstukken, van klein tot groot.

Inspire together

Inspire Together is hierin het gedachtengoed, onze kernwaarden vormen de basis:
Ownership, Commitment & Fun

Onze filosofie

De business behoeften moeten leidend zijn, niet de technische onmogelijkheden van systemen. Technologie moet ondersteunend zijn om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren, zowel op korte als lange termijn. 

Dit vergt enerzijds document software oplossingen die vanuit een platform ontwikkeld zijn, waardoor je de oplossing niet in dure systeemaanpassingen hoeft te zoeken die vaak geprogrammeerd moeten worden. Daarom kiezen wij voor bewezen platforms die naadloos integreren in je bestaande applicatielandschap. De voordelen hiervan zijn:

We werken enkel met bewezen platforms

  • minimale vendor lock-in van bestaande ERP & CRM applicaties
  • flexibiliteit bij vernieuwing van deze systemen (alles is koppelbaar en te integreren)
  • continue performance doordat informatie en workflows niet in bestaande systemen moeten worden gebouwd die daar in de kern niet op ingericht zijn
Vraag hier vrijblijvend advies aan
Performancesnelheid digitaal archief

Anderzijds vergt dit een aanpak die anders is dan de marktstandaard: wij dagen je uit om processen blijvend te verbeteren. Dit begint met het in kaart brengen van je processen middels een assessment, het advies, implementatie, change management en het accountmanagement waarin structurele verbeteringen geïmplementeerd worden. 

Meer informatie over de verschillende assessment vormen

Een platform dat kan groeien

In de praktijk blijkt dat veel softwareoplossingen na vijf tot zeven jaar niet meer voldoen aan je behoeftes. Jouw bedrijf is gegroeid en stelt andere eisen aan ondersteunende software. Via ons Xtandit-platform kun je software vervangen, nieuwe software koppelen en de functionaliteit van de bestaande workflow uitbreiden samen met onze software specialisten.

Wij houden het Xtandit-landschap goed bij. Onze oplossingen zijn van nu en flexibel. We werken met software partners met hart voor hun product en een visie voor de toekomst.

Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions, Xtandit

Onze experts staan altijd voor je klaar!

Jouw concurrentiepositie verbeteren is topsport en dat lukt alleen met the Best of Breeds. Door document software oplossingen van onze partners te combineren met ons lokale accountmanagement, geven we hier gehoor aan.  

expert software 2